Chanel a ales-o pe Jennie din BLACKPINK ca noua imagine a colecției Coco Neige!

Jennie din BLACKPINK este noua față a colecției Coco Neige a casei de modă Chanel!

Deja nu mai este un secret faptul că membrele BLACKPINK sunt preferatele lumii modei. Jisoo i-a adus dinamismul lui Dior, Rosé este chipul lui Saint Laurent, Lisa colaborează elegant cu Celine și, desigur, Jennie este  prietenă de multă vreme cu Chanel.

Dar acum asistăm la o nouă latură a legăturii sale cu istorica casă de modă. Chanel tocmai a anunțat că Jennie este noua față globală a Coco Neige, colecția casei concepută pentru sporturile de iarnă.

Jennie aduce frumusețea ei caracteristică  în campania 2021/22 filmată de duetul olandez de fotografie Inez & Vinoodh. Îmbrăcată într-o ținută îndrăzneață fuchsie, din două piese cu motive imprimate, Jennie își afișează atitudinea și simțul impecabil al stilului pentru a evidenția atât aspectele plăcute, cât și funcționale ale acestei colecții de haine.

Modelând pentru o  colecție dedicată zăpezii, schiului și sportului, Jennie a spus: „Îmi place să ies la zăpadă, să fac sporturi de iarnă. Îmi place foarte mult felul în care zăpada te face să te simți. Purtarea acestor haine mă face să simt că sunt gata să schiez mâine”.

Deși este o latură nouă și interesantă a acestei colaborări cu Chanel, Jennie a fost de mult timp ambasador al brandului de lux -prima dată  în 2017. Jennie a cântat și la deschiderea magazinului emblematic Chanel din Seul în 2019. Acum, cu această nou campanie, ea continuă să-și consolideze legăturile puternice cu Chanel: „Doar să auzi despre posibilitatea de a te alătura colecției Coco Neige a fost ca un vis!” a dezvăluit ea în timpul filmării.

Abia așteptăm să vedem ce urmează din acest parteneriat emblematic din lumea modei și a K-pop-ului, dar între timp puteți descoperi campania de colecție Coco Neige 2021/22, din 28 septembrie, pe chanel.com.

 

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s