„LALISA” de la Lisa devine cel mai rapid videoclip de la o artistă solo k-pop ce depășește 200 mil. de viz. + doboară multe recorduri!

I'm always trying to be 10% too British now — laalisas: LISA - 'LALISA' M/V #1

Lisa din BLACKPINK face istorie în k-pop încă odată!

În data de 24 septembrie, videoclipul Lisei al melodiei de debut solo, „LALISA”, a depășit 200 de milioane de vizualizări pe YouTube, fiind și cel mai rapid de la o artistă solo k-pop de până acum!

Videoclipul a fost lansat oficial în data de 10 septembrie la ora 13:00, ora Coreei, ceea ce înseamnă că i-a luat 13 zile, 14 ore și 40 de minute pentru a ajunge la reușită.

Recordul anterior pentru cel mai rapid videoclip muzical feminin k-pop, care a depășit 200 de milioane de vizionări, a fost deținut de colega sa de trupă,  Jennie, videoclipul melodiei „SOLO” însumând aceste vizualizări în două luni și 29 de zile.

De asemenea, Lisa a doborât și recordul lui Taylor Swift pentru cel mai vizionat videoclip în primele 24 de ore! YouTube a confirmat faptul că membra BLACKPINK a înregistrat 73,6  milioane de vizualizări la melodia de debut solo în prima zi de la lansare, iar artista americană a avut 65 de milioane cu melodia „Me” din 2019.

„LALISA” s-a clasat pe locul 1 în clasamentele iTunes în 60 de țări diferite și a devenit cel mai rapid videoclip solo ce depășește 100 de milioane, doborând și recordul lui PSY!

Felicitări Lisa!

Sursa: soompi & allkpop.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s