Toate membrele BLACKPINK vor participa la Săptămâna modei de la Paris din acest an

Imagine

Conform rapoartelor din 24 septembrie, toate cele 4 membre BLACKPINK vor părăsi Coreea pentru a participa la „Săptămâna modei de la Paris”, care va avea loc în perioada 28 septembrie – 5 octombrie.

Rapoartele au precizat că membrele BLACKPINK vor pleca la Paris de la Aeroportul Internațional Incheon în după-amiaza zilei de 25 septembrie; cu toate acestea, se pare că Jennie nu va pleca în același timp cu restul colegelor sale, din cauza unei modificări a programului ei.

În prezent, toate membrele BLACKPINK sunt active în calitate de ambasadori globali pentru unele dintre cele mai reprezentative mărci de lux franceze în modă – Jisoo este ambasadoare pentru „Dior”, Lisa pentru „Celine”, Rosé pentru „Yves Saint Laurent”, iar Jennie pentru „Chanel”.

Spectacolul „Dior Collection” de la săptămâna modei de la Paris este programat să aibă loc pe 28 septembrie la 14:30, în timp ce spectacolul „Yves Saint Laurent Collection” este programat în aceeași zi la 20:00. Spectacolul „Colecția Chanel” va avea loc pe 5 octombrie la 10:30.

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s