Chuu și Hyunjin din LOONA vorbesc despre atletism, evoluția trupei și altele

LOONA’s Chuu And HyunJin Talk About Their Athleticism, Group’s Growth, And More

Cele două artiste transmit o atmosferă plină de energie în pozele pentru revista Elle!

Revista a început să lucreze cu Chuu și Hyunjin din LOONA pentru a răspândi vestea că a fost lansată prima ediție a Elle Run, o cursă virtuală propusă de Elle, care se va desfășura pe parcursul a două zile, în perioada 9-10 octombrie.

Cele două membre ale trupei LOONA sunt cunoscute pentru abilitățile lor fizice remarcabile, așa că s-au simțit pline de energie pe tot parcursul ședinței foto.

În cadrul interviului ce a urmat după finalizarea ședinței foto, Chuu a spus: „Am avut mereu un corp mult mai mic decât ceilalți copii, așa că mama a decis să mă înscrie la lecții de Taekwondo. La acea vreme, alergam destul de bine! Întotdeauna am fost membră a echipelor de atletism.”

Hyunjin a comentat: „Pot spune că am abilități încă de la naștere! În școala elementară, m-am alăturat multor cluburi sportive, cum ar fi badminton, tenis de masă, fotbal și baschet!”

Legat de participarea ei la emisiunea „Running Girls”, Chuu a dezvăluit: „În timp ce alergam cu acele fete, am simțit o conexiune între viața de zi cu zi și sentimentele noastre. De asemenea, a fost semnificativ pentru mine să alerg așa pe un teren străin.”

Când a fost întrebată despre sportul pe care ar vrea să îl încerce, Hyunjin a răspuns: „În timp ce mă uitam la Jocurile Olimpice de la Tokyo, alpinismul mi se părea foarte distractiv! Brațele și mâinile mele sunt lungi, așa că aș face o treabă bună dacă ar fi să încerc asta!”

Legat de starea grupului LOONA din aceste zile, Hyunjin a mărturisit: „Ne-am simțit foarte bine atunci când am câștigat primul nostru trofeu! Este fascinant pentru mine să văd trupa la TV!”, iar Chuu a adăugat: „În aceste zile, numărul persoanelor care ne urmăresc a crescut în mod considerabil. Aceste schimbări sunt unele bune.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s