Haechan din NCT și Ryujin din ITZY sunt din nou implicați in zvonuri despre întâlnire intr-o comunitate online

Haechan din NCT și Ryujin din ITZY au fost implicați din nou în zvonuri despre o relație amoroasă într-o comunitate online.


La începutul lunii mai a acestui an, zvonurile despre întâlnirile dintre Haechan și Ryujin s-au declanșat după un incident în timpul unei transmisiuni live, unde Haechan a dezvăluit canalele ‘V Live’ pe care le urmărea pe iPad-ul său. În plus față de acel incident, mulți internauți au susținut că cele două vedete se întâlneau pe baza altor dovezi adunate prin postările SNS ale idolilor, obiecte personale etc.

Apoi, în weekend-ul trecut, un episod din noul show al trupei NCT 127 ‘Stick Together’ a atras atenția spectatorilor.

Videoclipul l-a arătat pe Haechan gătind ramyun pentru el și Taeil, adăugând ouă ca topping. Mai întâi, Haechan a amestecat ouăle într-un castron, apoi a spus: „Amesteci ouăle … doar atât. Și apoi, ceea ce se întâmplă este că o floare de ou înflorește. O floare de ou a înflorit ~”

Ceea ce s-a remarcat în mod special pentru internauți a fost faptul că Ryujin din ITZY a trimis mesaje similare recent prin intermediul ‘Bubble’. Ryujin a spus,

“Două ouă pentru ramyun … „

„Unul este prea puțin …..”

“După ce amesteci apa cu ouă, toarnă chiar deasupra tăițeilor care fierb.”

“Atunci floarea de ou înflorește ca hwararak”.

Mulți internauți au spus că mesajele lui Ryujin „au descris exact” acțiunile lui Haechan prezentate în timpul videoclipului și au reacționat cu comentarii precum:

„Este pentru prima dată când am auzit pe cineva numind oul pe care îl pui pe ramyun, ‘o floare de ou’.”

„Acesta nu este un termen folosit în mod obișnuit atunci când gătești ramyun. Nimeni nu numește oul pe care il pui în ramyun ‘o floare de ouă.”

„Dacă se întâlnesc cu adevărat, atunci asta ar putea însemna cu adevărat că tocmai au început să vorbească unul ca celălalt inconștient. Folosesc cuvinte care le sună naturale și familiare, dar când alți oameni le aud, este ciudat …”

„Dar, într-adevăr, ceea ce a spus ea în mesaje a descris exact ce a făcut el în videoclip.”

„Având în vedere modul în care au fost deja câteva zvonuri de acest gen, nu cred că fanii pot pur și simplu să le trateze ca pe niște ‘zvonuri nefondate’.”

„Deci, asta înseamnă că au mâncat ramyun împreună o dată și, în timp ce o făceau, spuneau: “O floare de ou a înflorit”?”

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s