6 grupuri de fete pe care fanii le-ar vrea în sezonul 2 din „Queendom”

Primul sezon al emisiunii „Queendom” a stabilit un succes răsunător în cadrul show-urilor de supraviețuire din industria de divertisment a Coreei de Sud. Deși ești obișnuit să vezi artiști aspiranți și idoli luptându-se pentru o șansă de a debuta, „Queendom” ne-a adus pe unii dintre cei mai mari artiști din k-pop, întrucât ei concurau pentru titlul de marele câștigător. Cu mize atât de mari, acest show a fost cu siguranță un mega-hit.

Iată 6 grupuri de fete pe care ne-ar plăcea să le vedem în sezonul 2 din „Queendom”.

DREAMCATCHER

DREAMCATCHER reprezintă de mult timp o trupă pionier în muzica rock din Coreea. O platformă precum „Queendom” ar fi perfectă pentru a pune în lumina reflectoarelor aceste artiste talentate, precum și reinventarea genului rock. Inutil să spun că DREAMCATCHER ar fi cu siguranță un concurent puternic în emisiune.

WEEEKLY

Weeekly este unul dintre cele mai importante grupuri de fete din a 4-a generație de K-Pop. Sunetul și stilul lor unic merită toată atenția pe care o primesc membrele. Chiar dacă Weeekly este un grup relativ nou, ar fi interesant să-l vedem în „Queendom”.

Red Velvet

Red Velvet este cu ușurință unul dintre cele mai populare grupuri de fete K-Pop din lume. Cu ultimul lor album numit „Queendom”, ar fi oarecum ironic să nu le avem în ipoteticul sezon al doilea „Queendom”. În plus, acestea ar prezenta experiență, finețe și mult talent în competiție.

LOONA

LOONA este cu siguranță un grup care primește mult mai multă dragoste și atenție peste hotare decât în ​​Coreea de Sud. Totuși, asta nu înseamnă că membrele nu sunt suficient de iubite în propria lor patrie. 

CLC

CLC este un grup alcătuit din cele mai talentate artiste din industria K-Pop, care sunt și mai puternice împreună. Având în vedere că este posibil ca trupa să fie desființată conform declarației neverificate a membrei Yujin cu privire la Cube Entertainment care a oprit activitățile de grup, putem spera ca situația să ia o altă turnură dacă ar participa la emisiune.

Brave Girls

În cele din urmă, nu avem cum să ne gândim la un al doilea sezon al celei mai mari competiții de grupuri de fete fără a include Brave Girls. Artistele au dovedit că au fost cu mult înaintea timpului lor și că muzica lor are o calitate greu de găsit. Ar fi candidatele perfecte pentru al doilea sezon al „Queendom”.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s