Dragostea Karinei din aespa pentru melodiile SM Entertainment este la „nivelul următor”

Netizens are stunned by aespa Karina's 'unrealistic' beauty both off and on  stage | allkpop

Recent, un fan aespa a distribuit într-o comunitate online lista de redare a muzicii pe care o ascultă Karina și a dezvăluit că artista este un fan SM Entertainment veritabil.

În postare, playlist-ul lui Karina este plin de melodii de la artiștii SM, cum ar fi Red Velvet, Taeyeon, NCT, EXO, Girls’ Generation, și mulți altele.

Potrivit internauților care au creat postarea, Karina însăși a împărtășit această listă de redare și a explicat: „Karina a distribuit-o și a spus că a postat această listă după ce se întorcea acasă de la companie. A spus că ascultă cu adevărat aceste melodii pentru că îi plac.”

Alți internauți s-au alăturat comunității online și au comentat: „Este un fan SM oficial ca mine”, „Adevărat SM stan”, „A fost menită să se alăture companiei SM tot timpul”, „Este adevărata fană SM, lol”, „Pot să văd că își iubește compania atât de mult, lol”, „Lista ei de redare este atât de asemănătoare cu a mea, lol”, „Voi asculta toate melodiile care sunt pe lista ei de redare”, „Sunt toate melodiile pe care le știu”, „Recunosc, albumele lui Taeyeon sunt pline de melodii foarte bune”, „Pare lista de redare a lui Lee Soo Man” și „ Uită-te câte melodii sunt de la Taeyeon, lol”.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s