Mark din GOT7 oprește zvonurile despre el și Rosé din BLACKPINK printr-o postare de pe Twitter

Mark Tuan din GOT7 a văzut cum fanii speculează ca el se întâlnește cu Rosé din BLACKPINK și i-a oprit cu o postare de pe Twitter.

Rosé și Mark sunt amândoi la Paris pentru ‘Săptămâna Modei’, iar fanii au început sa speculeaze faptul ca se întâlnesc după ce amândoi au vizitat turnul Eiffel.

Nu cu mult după ce Mark a postat acele fotografi la turnul Eiffel, iar Jisoo a postat fotografiile cu Rosé din aceeași locație, fanii au postat pe twitter suspiciunile lor cum ca cei doi se întâlnesc.

 

Cei doi idoli K-Pop au mai trecut prin zvonuri ca acestea. La începutul anului, Rosé a scris in descrierea unei postări cu ea in zăpada “Draga, afara este frig”, iar Mark a pus in descrierea postării lui “Nu este deloc frig”. Unii fani au simțit ca cele doua descrieri erau conectate și erau dovezi că ei doi se întâlnesc.

Ei, de asemenea, au fost implicați in zvonuri despre întâlnire in 2018. Mark a postat intr-o descriere de pe Instagram cu un clip cu noua sa melodie ‘OMW’ cu “on my way”, iar Rosé s-a întâmplat să folosească o descriere la fel în aceeași zi când a postat câteva fotografi cu ea dintr-o vacanța la New York. Din nou, câțiva fani au spus că descrierile erau cumva conectate.

 

 

Ieri, Mark a scris pe Twitter: “Sunteți foarte amuzanți… încetați acum” cu un emoji cu o față de clovn ca răspuns pentru aceste zvonuri, dar l-a șters imediat după.

Deși tweet-ul lui Mark era vag, fanii știau ca se referă la zvonurile despre relație.

 

Sursa: koreaboo

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s