Noii fani sunt surprinși să afle povestea despre debutul actorului Heo Sung Tae din „Squid Game”

O viață parcă desprisă dintr-o K-drama! Este incredibil să afli cariera pe care Heo Sung Tae a avut-o anterior actoriei !
Actorul din „Squid Game” a debutat într-un mod foarte unic (și curajos). Născut în 1977, Heo Sung Tae a debutat târziu, la vârsta de 35 de ani (vârsta coreeană). A studiat limba și literatura rusă la Universitatea Națională din Busan. La absolvire, a lucrat pentru compania gigant LG cu un salariu anual de peste 70 milioane woni (aproximativ 59.000 USD).

Cu toate acestea, în 2011, Heo Sung Tae a decis să urmeze cariera de actor prin participarea la programul SBSMiraculous Audition”. Plasându-se pe locul 5 în show, Heo Sung Tae a debutat oficial ca actor. Primul său proiect a fost filmul din 2012 „Masquerade”.

La început de carieră actoricească, Heo Sung Tae a avut roluri mici. Încet, dar sigur, actorul a câștigat mai multă atenție din partea publicului datorită abilităților sale de actorie remarcabile și prezenței intense în oricare dintre proiectele sale. 

Într-un interviu din trecut, vedeta a dezvăluit: „Am întâlnit o mulțime de oameni când am lucrat ca angajat în cadrul unei companii. Am lucrat împreună cu superiorii și colegii mei. De fapt, sunt o persoană introvertită, așa că cred că experiența mea de angajat mă ajută foarte mult să devin actor”.

Omulțime de fani noi care s-au alăturat fandomului de la „Squid Game” au fost surprinși de povestea din spatele debutului lui Heo Sung Tae. Iată și câteva comentarii traduse: „Uau, și-a luat un risc imens”, „Dacă aș fi în locul lui, aș putea doar să lucrez ca angajat pentru tot restul vieții mele”, „El este atât de mișto” și multe altele.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s