Albumul lui Yoseob depășește 40.000 de exemplare vândute în prima săptămână + alte reuștite ale artistului

Primul album complet „Chocolate Box” al lui Yoseob din grupul Highlight a depășit 40.000 de exemplare vândute în prima săptămână (23 septembrie ~ 29 septembrie).

Aceasta este o realizare impresionantă, deoarece mini-albumul solo al lui Yoseob, „White”, a înregistrat aproximativ 10.000 de exemplare vândute în prima săptămână.

În plus, videoclipul pentru „BRAIN”, piesa principală din albumul lui Yoseob „Chocolate Box”, se apropie de 10 milioane de vizualizări pe YouTube. Piesa principală, „BRAIN” s-a clasat, de asemenea, pe locul 1 în topurile muzicale digitale la scurt timp după lansare, arătând prezența captivantă a lui Yoseob ca artist solo în industria muzicală.

‘BRAIN challenge’ câștigă, de asemenea, o mulțime de atenție în mediul online, iar Yoseob a finalizat până acum provocarea cu colegii săi din Highlight, membrii trupelor ATEEZ, VERIVERY, STAYC, Arin din Oh My Girl și OMEGA X.

Prin activitățile sale promoționale pentru noul său album „Chocolate Box”, Yoseob continuă să ofere le fanilor momente speciale. Toate cele 12 piese incluse în albumul său solo nou le oferă ascultătorilor un sentiment de confort, iar vocea și versurile sale emoționale au primit răspunsuri pozitive din partea publicului. 

Dacă nu ați făcut-o până acum, vă invităm să urmăriți mai jos videoclipul „BRAIN”.

 

 

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s