Directorul Dior: „Dacă YG o concediază, o iau eu”, după ce a întâlnit-o pe Jisoo din BLACKPINK la „Paris Fashion Week”

Jisoo din BLACKPINK a făcut furori cu apariția sa strălucitoare!

În data de 28 septembrie, membra BLACKPINK, și totodată ambasadoarea „Dior”, a participat la prezentarea de modă a colecției 2022 S/S a casei de modă franceză la Paris. În timpul evenimentului, revista de modă „ELLE Taiwan” a surprins un scurt videoclip cu Jisoo interacționând cu directorul executiv „Dior”, Pietro Beccari.

În timpul evenimentului, Pietro este văzut salutând-o pe Jisoo și spunându-i unui membru al personalului YG Entertainment, glumind: „Dacă YG o concediază, trimiteți-mi un mesaj. O voi lua eu”, ceea ce i-a determinat pe aceștia să râdă.

Acest scurt videoclip a circulat intens printre fanii care au fost entuziasmați să vadă interacțiunea drăguță a celor doi, lăsând comentarii la videoclip precum: „Se pare că CEO-ului îi place foarte mult de Jisoo” și „El o îndrăgește pe Jisoo”

De asemenea, Pietro a stat pe scaun lângă Jisoo în primul rând al prezentării de modă, unde au discutat în timpul evenimentului.

Între timp, Jisoo a devenit atât ambasadorul produselor cosmetice, cât și al modei „Dior” la începutul anului. Este pentru prima dată când participă la un eveniment offline pentru brand.

Sursa

9 gânduri despre „Directorul Dior: „Dacă YG o concediază, o iau eu”, după ce a întâlnit-o pe Jisoo din BLACKPINK la „Paris Fashion Week”

 1. Mia

  Ce apariție o rochie oribila un par oribil ce mare apariție asta nu este o ținută de un asemenea eveniment si la față este foarte matură zici ca are 45 de ani

  Apreciază

  Răspunde
   1. idk

    Si scuzati-mi limbajul,doar ca m-am saturat ca persoana asta sa se ia intruna de Blackpink.Daca nu iti place trupa poti pur si simplu sa eviti articolele cu ele.Si invata sa pui si tu semne de punctuatie👍

    Apreciază

    Răspunde
  1. Andreea

   Iar tu mă? Da așa obsedată ești de BlackPink încât comentezi la orice articol cu ele și le dai hate, veniți de trupa ta pe care o faci de rușine pentru că ești o army toxică

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s