Kwon Eun Bi vorbește despre cât de fericită este pentru debutul ei solo și susținerea pe care a primit-o de la IZ*ONE

În timpul unui interviu exclusiv cu „StarNews”, fosta membră și lideră a trupei IZ*ONE, Kwon Eun Bi, a vorbit despre debutul ei solo și spune cât de mulțumită este.

Eunbi a lansat primul său mini-album, intitulat ‘OPEN’, în luna august, iar piesa principală este numită ‘Door’.

Ea a luat parte anterior la producerea melodiilor de la IZ*ONE și, de această dată, a participat activ și la producția primului ei album solo, dezvăluind talentul ei. În special, a participat la scrierea melodiei de titlu și la compunerea piesei ‘Rain’. Eunbi a spus: “Am crezut că aș putea spune povestea mea mai bine dacă aș participa la producția piesei.”

În timp ce se pregătea pentru cariera solo, membrele IZ*ONE i-au oferit, de asemenea, mult sprijin. Foste colege, precum Hye Won, Yu Ri, Ye Na și Chae Won au vizitat locația în care s-a filmat videoclipul muzical, iar Chae Yeon și-a arătat sprijinul apărând in showcase-ul ei. În ziua lansării, toate cele 11 membre au postat mesaje care au încurajat-o pe Eunbi. Aceasta le-a mulțumit membrelor sale în interviu, spunând: “Întotdeauna primesc multă energie prin sprijinul membrelor mele (IZ*ONE)”.

Eunbi consideră că debutul ei are 75 din 100 de puncte, restul de 25 de puncte fiind ceea ce va înbunătăți pe viitor.

Încheind interviul, cântăreața a mai spus că îi este dor de fanii săi și ar dori să organizeze o întâlnire offline cu aceștia și să-i întâlnească fizic. Eunbi a lăsat, de asemenea, un mesaj final fanilor săi, spunând că mai are multe de arătat în viitoarele sale albume și speră că vor putea rămâne cu ea până la sfârșit.

sursa: allkpop.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s