Jang Ki Yong și Song Hye Kyo formează un cuplu superb în “Now, We Are Breaking Up” 

Jang Ki Yong And Song Hye Kyo Make A Breathtaking Couple As They Lock Eyes In Upcoming Romance Drama

K-drama romantică “Now, We Are Breaking Up” oferă primele imagini ale cuplului Jang Ki Yong și Song Hye Kyo. Este ultimul proiect tv al lui Jang Ki Yong înainte de înrolare.

Actorul Jang Ki Yong a plecat în armată, însă ne-a lăsat un proiect la care a lucrat până în ultima zi, ca să nu îi ducem încă dorul prea mult.

Drama foarte așteptată va evidenția multele fațete ale iubirii și despărțirilor. Song Hye Kyo o interpretează pe Ha Young Eun, manager al unei echipe de design din cadrul unei agenții de modă, care este, de asemenea, o tipă realistă, la modă și inteligentă. Jang Ki Yong îl interpretează pe Yoon Jae Guk, un fotograf freelancer bogat și popular, care este super deștept și arată și foarte bine.

Spectatorii aștepteaptă entuziasmați să vadă chimia romantică dintre Song Hye Kyo și Jang Ki Yong, iar drama tocmai  a lansat primul set de fotografii ale cupulului. În previzualizare, Ha Young Eun și Yoon Jae Guk se privesc fix în ochi, în timp ce mulțimea ocupată dispare în spatele lor. Alta poză îi surprinde pe cei doi stând împreună sub o singură umbrelă, în ploaie, uitându-se unul la altul, într-un moment emoționant.

“Now, We Are Breaking Up” va surprinde emoțiile produse de sentimentul de iubire, care poate fi și frumoasă dar și furtunoasă.

Premiera serialului va avea loc în luna noiembrie.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s