Se zvonește că Jisoo din BLACKPINK și fotbalistul Son Heung Min se întâlnesc

Zvonurile despre Jisoo și Son Heung Min, fotbalistul echipei Tottenham Hotspur, au apărut pe mai multe rețele de socializare.

În septembrie 2019, Jisoo din BLACKPINK a fost văzută la un meci din Premier League pe stadionul Tottenham Hotspur din Londra. Artista a postat câteva poze pe Instagram Story, încurajând echipa din care face parte Son Heung Min.

Doi ani mai târziu, zvonurile despre relația dintre Jisoo și Son Heung Min s-au declanșat bazându-se pe câteva observații ale fanilor și au atras atenția internauților.

Potrivit surselor, Son Heung Min a sosit în Coreea la Aeroportul Internațional Incheon pe 5 octombrie pentru a participa la meciul „Cupei Mondiale FIFA 2022 Asia Qualifier” dintre Coreea de Sud și Siria, care a avut loc pe 7 octombrie. Cu toate acestea, în loc să zboare din Londra, Marea Britanie, s-a observat că Son Heung Min a sosit în Coreea de la Paris.

Jisoo din BLACKPINK s-a întors în Coreea pe 5 octombrie, după ce s-a terminat evenimentul „Paris Fashion Week”.

Un alt detaliu care a alimentat zvonurile a fost că Jisoo și Son Heung Min au același tip de „brățări de cuplu”, o brățară cunoscută de fanii fotbalului pentru faptul că Son Heung Min o sărută după marcarea fiecărui gol.

Până acum, zvonurile rămân doar „zvonuri”, însă mulți internauți s-au simțit intrigați de știri și au comentat: „Acum este un cuplu global”, „Nu știu, vreau să cred”, „Ei arată bine împreună „ și multe altele.

sursa

2 gânduri despre „Se zvonește că Jisoo din BLACKPINK și fotbalistul Son Heung Min se întâlnesc

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s