Joohoney își îndeplinește visul și cântă fericit „Next Level” de la aespa cu Kihyun + reacția lui I.M este totală

기사 대표 이미지:[SBS Star] VIDEO: JOOHONEY·KIHYUN Excitedly Cover aespa Next Level; I.Ms Response Is Everything

I.M ajunge întotdeauna să fie în mijlocul unor situații nepotrivite din cauza fraților săi mai mari din MONSTA X + cover-ul lui  Joohoney și Kihyun a devenit viral.

Pe 6 octombrie, Joohoney a participat la emisiunea de radio NAVER NOW „Idols in the Middle of the Night”  găzduită de Kihyun și I.M din MONSTA X. Ocazia specială a fost ziua de naștere a lui Johooney, un tip sentimental, care și-a exprimat dorința de a-și sărbători ziua de naștere cântând o emoționantă melodie în emisiune.

Pentru asta, Honey a decis să cânte „Next Level”, iar Kihyun a decis să i se va alăture.  De îndată ce muzica a început să cânte, Joohoney s-a pus pe cântat melodia în timp ce Kihyun dansa și îl completa.

Amândoi s-au distrat la maxim și s-au prostit uitând că filmează o emisiune de radio, ca și cum ar fi fost singuri într-o cameră de karaoke. Chiar dacă Joohoney este rapper, abilitățile sale vocale au fost cu adevărat impresionante; melodia a sunat uimitor. 

I.M a rămas întrei cei doi, stingher. Mai ales că nu știa cum să se comporte, el fiind un tip timid, în mijlocul acestei evoluții vulcanice a colegilor săi. Așa că doar a zâmbit, stânjenit, iar la un moment dat chiar era șocat, punându-și mâna la gură ca să își ascundă reacția surprinsă. Se știe că I.M este un tip super introvertit, deci  reacția lui, prins între doi nebuni, fără a ști ce să facă, este adorabilă:

Ce să mai comentăm, haos!

Atât numele lui Joohoney, cât și al lui Kihyun, au fost pe locul 1 în trenduri, în timp real, atât pe Twitter cât și pe Naver, unde au rămas ore bune pe primele locuri.

Sursa: sbs.star

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s