Lisa din BLACKPINK doboară două recorduri mondiale Guinness cu „LALISA” + „Money” depășește 100 de milioane!

BLACKPINK’s Lisa Officially Breaks 2 Guinness World Records With Solo Debut Track “LALISA”

Lisa este cu adevărat vedeta momentului!

În data de 8 octombrie, „Guinness World Records” a anunțat că au recunoscut oficial două recorduri doborâte recent de piesa de debut solo a Lisei, „LALISA”.

După cum a fost confirmat anterior de YouTube, „LALISA” a doborât recordul mondial pentru „cel mai vizionat videoclip muzical de pe YouTube de către un artist solo în 24 de ore”. Videoclipul melodiei a acumulat 73,6 milioane de vizionări în primele sale 24 de ore, un număr impresionant de mare, doborând recordul anterior de 65,2 milioane de vizualizări stabilit de hitul „ME!” al lui Taylor Swift din 2019 cu Brendon Urie din trupa Panic! At the Disco.

„LALISA” a stabilit, de asemenea, un nou record pentru „cel mai vizionat videoclip muzical de pe YouTube în 24 de la un artist K-pop solo”, depășind recordul anterior de 41,6 milioane de vizualizări stabilit de piesa de debut solo a colegei sale de trupă, Rosé, cu melodia „On The Ground”.

În plus, Guinness World Records a declarat: „Succesul recent al grupului [BLACKPINK] înseamnă, de asemenea, că trupa se află în cartea „Guinness World Records 2022”, la secțiunea social media”.

În altă ordine de idei, videoclipul melodiei „Money” de la Lisa a depășit recent 100 de milioane de vizualizări pe YouTube! Felicitări Lisei și îi dorim cât mai mult succes!

Sursa: soompi, allkpop.

Un gând despre „Lisa din BLACKPINK doboară două recorduri mondiale Guinness cu „LALISA” + „Money” depășește 100 de milioane!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s