Jo Yu Ri își dezvăluie aspirațiile și vorbește despre duetul cu Lee Seok Hoon + altele

Jo Yu Ri Talks About Her Goals As A Solo Artist, Working With Lee Seok Hoon For Duet, And More

După susținerea unui concert online pentru a celebra debutul său, Jo Yu Ri a vorbit despre aspirațiile sale ca artist solo.

În data de 7 octombrie, Jo Yu Ri a lansat primul ei album solo intitulat „GLASSY”, care conține o melodie reprezentativă plină de energie. Legat de acest aspect, artista a comentat: „Când am ascultat pentru prima oară această melodie, mi s-a părut că este una care provine dintr-un basm. Am muncit din greu pentru a aduce această atmosferă în coregrafia melodiei, dar și în partea vocală.”

Mai apoi, artista a vorbit despre procesul prin care a trecut pentru a deveni solistă. Aceasta a împărtășit: „Mi-am făcut foarte multe griji de imaginea pe care vreau să o arăt lumii ca solistă. A fost cu adevărat dificil să umplu o melodie întreaga cu propria mea energie.” Apoi, a dezvăluit faptul că tema albumului său este „Yu Ri” ( în coreeană, „Yu Ri” înseamnă sticlă). Ea a spus: „Albumul pornește cu ideea de a arăta clar cine ești și de a fi o persoană transparentă, la fel ca sticla. Legat de asta, am vrut să arăt mai multe laturi de ale mele, fără să fiu blocată într-un singur concept sau stil. Vreau să evoluez în mod constant.”

Înainte de a debuta solo, Jo Yu Ri a făcut echipă cu Lee Seok Hoon din SG Wannabe pentru a lansat duetul „Autumn Memories”. Jo Yu Ri a declarat: „Când agenția mi-a sugerat asta, am țipat de bucurie! Mi s-a părut că trăiesc într-un vis. El m-a felicitat foarte mult și mi-a spus că am o voce bună. De fiecare dată când încrederea mea era scăzută când mă pregăteam de debut, mi-am adus aminte de cuvintele lui și m-am motivat.”

Vorbind despre celelalte membre ale fostului grup IZ*ONE, artista a spus: „Toate fetele sunt mereu vesele. Când „Autumn Memories” a fost lansat, ele au promovat duetul pe conturile lor de socializare și m-au sprijinit cu gânduri pozitive în grupul nostru de chat. Timpul pe care l-am petrecut ca fiind membră IZ*ONE a fost o experiență semnificativă și o amintire de neprețuit atât pentru omul Jo Yu Ri, cât și pentru cântăreața Jo Yu Ri. Datorită trupei, am reușit să cânt multe melodii pe scenă și să fiu cât mai aproape de fani. Îmi lipsește trup de multe ori, însă acum am suficient timp să evoluez.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s