Mnet este criticat pentru că își tratează prost dansatoarele de la ‘Street Woman Fighter’

Mnet a fost criticat pentru tratamentul lor prost față de dansatoarele și echipele competiției ‘Street Woman Fighter’, profitând de popularitatea spectacolului.

Potrivit unui raport exclusiv JTBC, echipa de producție din spatele ‘Street Woman Fighter’ este foarte dornică să lanseze o continuare a spectacolului în urma cresterii neașteptate a popularității show-ului, devenit de senzație. Aceștia au produs conținut suplimentar și au lansat fancam-uri care erau inexistente înainte.

Cu toate acestea, echipa de producție a fost acuzată că a grăbit proiectele și nu a consultat corect echipele sau dansatorii. Producția urgentă a conținutului de tip spin-off pentru ‘Street Woman Fighter’ a dus la lipsa consultării prealabile cu dansatorii și echipele, precum și la cereri mai frecvente de schimbări bruște de program.

O persoană din interior a împărtășit ceea ce li s-a întâmplat echipelor, deoarece acestea sunt forțate să își anuleze programele pentru a participa la Mnet: “Notificările sunt trimise echipelor fără consultări prealabile. Întrucât este un program al companiei de difuzare, nu există altă opțiune decât să îl urmeze, așa că trebuie să anuleze evenimentele programate anterior și să-și ceară scuze.”

Echipe de la ‘Street Woman Fighter’ au făcut deja apariții la ‘KCON: TACT HI5’ la începutul acestei luni și, potrivit informațiilor, au purtat și discuții despre implicarea la ‘MAMA 2021’ la sfârșitul acestui an.

Echipa de producție a fost, de asemenea, criticată pentru editare, susținând că lui Mnet îi pasă doar de companie și de beneficiile pe care le va obține, și nu de dansatorii și echipe, de aici multitudinea de erori de subtitrare și greșelile de difuzare. O sursă apropiată de o dansatoare din spectacol a mai spus că, pentru că au existat multe persoane care au fost pentru prima dată la un show tv, era de așteptat să fie dificultăți.

Sursa; koreaboo

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s