Agenția lui Sunmi va lua măsuri legale împotriva comentariilor răutăcioase ale internauților

Sunmi’s Agency To Take Legal Action Against Malicious Commenters

După ce internauții au continuat să scrie mesaje și comentarii răutăcioase la adresa artistei, compania acesteia a decis să ia măsuri legale.

Recent, Sunmi a avertizat internauții care au scris mesaje pline de ură, în care îi doreau moartea, după ultimul episod al emisiunii „Girls Planet 999”. După toate acestea, agenția Abyss Company a dat o declarație în data de 13 octombrie:

„Bună ziua! Aici este Abyss Company.

În primul rând, am vrea să mulțumim fanilor care au susținut-o pe artista noastră, Sunmi. În urma declarației pe care am oferit-o în anul 2019, am întreprins măsuri legale împotriva comentariilor care au avut o intenție rea, dar și a atacurilor verbale și insultelor. Persoanele acuzate și-au primit pedeapsa la acea vreme.

În ciuda acestui lucru, am observat numeroase comentarii rău intenționate adresate artistei noastre. Faptul că aceste persoane se ascund după niște măști ale anonimatului pe rețelele de socializare și fac lucruri ilegale reprezintă o infracțiune. Pentru a ne proteja artiștii, prioritatea noastră este aceea de a lua măsuri legale contra acestor persoane, deoarece trebuie pedepsite conform legii pentru încălcarea acesteia.

În viitor, ne dorim să continuăm cu aceste măsuri, iar ca dovezi vom folosi comentariile colectate și rapoartele fanilor. Vă rugăm să cooperați cu noi și să trimiteți dovezi ale acestor comentarii și insulte adresate artiștilor noștri. Mulțumim!”

sursa: soompi

Lasă un comentariu