Introducere în Webtoon-ul „The King’s Affection”, după care a fost adaptată K-Drama cu Rowoon din SF9 și Park Eun Bin

The King’s Affection” este una dintre cele mai așteptate noi seriale ale postului KBS. Primul episod a fost difuzat pe 11 octombrie 2021. Drama poate fi vizionată și pe Netflix.

K-Drama a primit mult interes de la internauți din cauza distribuției sale: Rowoon de la SF9, Park Eun Bin, Nam Yoon Soo, ByungChan de la trupa VICTON, Bae Yoon Kyung și Jung Chae Yeon de la DIA.

Totuși, mulți fani de K-Drame ar putea să nu știe că drama se bazează pe un webtoon. Webtoon-ul „The King’s Affection” are același titlu ca titlul K-Dramei („Yeonmo (연모)”) și a fost scris și desenat de Lee So Young. Puteți citi webtoon-ul în limba coreeană aici.

„The King’s Affection” este despre o fată abandonată din cauză că avea un frate geamăn. Deși a fost abandonată pentru că era fată, când fratele ei geamăn moare, ea își asumă identitatea de prinț moștenitor și trebuie să se concentreze pe ascunderea identității sale.

Să cunoaștem personajele din webtoon.

Lee Hwi

Ea este protagonista menționată anterior și  în K-Drama este interpretată de Park Eun Bin.

Jeong MiSoo

Există o mulțime de povești de dragoste în webtoon. Una dintre ele este o situație romantică între Lee Hwi și Jeong MiSoo. Jeong MiSoo este un războinic de pază care este foarte important în webtoon.

Jung Jeon

Jung Jeon este o femeie care se îndrăgostește de personajul gentlemanului Lee Hwi, care oferă webtoon-ului câteva subtilități de iubire între fete.

JaEulSan

JaEulSan este vărul primar al lui Lee Hwi și pare, de asemenea, interesată romantic de Lee Hwi înainte de a-și da seama că este o fată. Acest lucru oferă webtoon-ului câteva subtonuri de iubire între  băieți.

Doar din personajele menționate mai sus, este foarte clar că povestea K-Dramei a fost mult schimbată față de webtoon. S-ar putea să existe o mulțime de diferențe.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s