„Sănătatea mea mentală mi-a afectat starea fizică” – Lee Seung Gi a spus că a făcut psihoterapie

기사 대표 이미지:[SBS Star] "My Mental Health Was Affecting My Body" Lee Seung Gi Talks About Receiving Psychotherapy

Lee Seung Gi a vorbit despre faptul că în trecut a mers la psihiatru.

În episodul din 10 octombrie al emisiunii de televiziune „Master in the House” de pe postul  SBS, el a avut o discuție cu psihiatra Dr. Oh Eun-young, care a avut o apariție specială.  În timp ce vorbea cu doctorița Oh Eun-young, Lee Seung Gi a mărturisit că a mers la psihoterapie în trecut.

Lee Seung Gi a spus: „Pot să fiu sincer cu dumneavoastră? De fapt, am mers la psihoterapie o dată. A fost înainte să plec în armată”.

Vedeta a continuat: „În acel moment, mintea și corpul meu nu erau bine. Am fost să merg la diferiți medici pentru a afla ce nu este în regulă. Am făcut multe teste, dar nu au găsit nimic în neregulă. a fost ciudat, deoarece simțem cu siguranță durere la inimă și corp.” 

El a continuat: „Oamenii din jurul meu au spus că s-ar putea să am atacuri de panică și că asta cauzează toate simptomele. Mi-au sugerat să merg la un psihiatru, dar nu a fost atât de ușor să fac asta”.

El a reluat: „Nu aveam tăria să merg acolo, pentru că simțeam că nu este un loc atât de normal în care să merg și mă temeam, de asemenea, că vor fi oameni care mă vor privi și mă vor judeca pentru asta. A fost greu chiar să ajung eu însumi la ușă „.

La aceasta, Dr. Oh Eun-young a răspuns: „Înțeleg pe deplin la ce vrei să spui. Deschiderea completă către o altă persoană nu este o ceva ușor. Mulți oameni probabil că nu ar vizita niciodată psihiatrul în viața lor”.

Ea a continuat: „Dar poate fi de mare ajutor să faci o vizită dacă mintea ta se frământă. S-ar putea să existe un răspuns la această problemă, dar chiar dacă nu există un răspuns pentru aceasta, este bine să vorbim chiar despre asta”.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s