Seo Ji Soo din Lovelyz mărturisește fanilor că membrele fac tot ce este posibil pentru o revenire + contractele vor expira luna viitoare

În data de 12 octombrie, Seo Ji Soo a răspuns la întrebările fanilor pe aplicația „V Live”!

Deși întâlnirea a început cu mult entuziasm, fanii au observat îngrijorarea artistei când a început să vorbească despre situația trupei: „Cum a trecut mult timp de când nu ne-ați mai văzut împreună, am vrut să vă arăt eu ceva. Am filmat un vlog. Însă sunt puțini oameni care lucrează în departamentul de editare, deci nu știu când va fi postat. Probabil după ce ați uitat că am și menționat de asta.

Fanii au început să întrebe de ce Lovelyz nu a mai avut de mult timp o revenire, iar artista a răspuns cu reticență: „Oare când voi putea să vă văd? Este dezamăgitor. Am încercat tot ceea ce am putut. Le-am spus că vrem să lansăm un album. Nu e ca și cum nu am vorbit cu ei despre ceea ce vrem. Nu ne-am abținut. Vorbim despre viețile noastre aici și faptul că irosim atât de mult din ele este frustrant. Ne cerem scuze fanilor noștri.

Seo Ji Soo a adăugat: „Vreau doar să știți că nu așteptăm pur și simplu, fără să facem ceva. Știu că treceți prin momente dificile. Cred că e frustrant, dar chiar acum, nu este o situație despre care pot vorbi direct.

La începutul acestei luni, o altă membră Lovelyz, Jin, a postat un mesaj criptic pe contul său de Instagram: „Zilele acestea, uit care este profesia mea. Dacă vă uitați la contul meu, pare că sunt un vloger care prezintă mâncare.” Totuși, postarea a fost ștearsă mai târziu.

Ultimele promoții ale trupei Lovelyz pentru un nou album au avut loc în septembrie 2020, cu mini-albumul „Unforgettable”. Fetele, care au debutat în noiembrie 2014, trebuie să țină în vedere că expirarea contractelor va avea loc luna viitoare.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s