Membrele STAYC dezvăluie ce plângeri au la adresa companiei

Membrele STAYC au discutat cu Kim Gu Ra despre coafurile lor.

În episodul recent al seriei de pe YouTube ‘Gu Ra Season‘, trupa STAYC și producătorul Rado  de la Black Eyed Pilseung au fost invitații de onoare. Rado chiar și-a împărtășit viziunea despre piața trupelor k-pop de fete.

În timpul emisiunii, Kim Gu Ra le-a intrebat pe fete dacă au plângeri împotriva companiei sau a directorului. Prima dată, membrele STAYC au ezitat, dar a luat inițiativa și a răspuns – „Părul… nu mi-a plăcut. Nu vreau să mai am coafura aia vreodată. Vreau să am părul aranjat normal.”

Colegele sale de trupă au fost de acord, adăugând – „Noi am avut coafuri unice încă de la debut. Cum ar fi vopsirea vârfurilor bretonului.” 

Seeun chiar a adăugat, „Sincer, nici fanilor noștri nu le-a plăcut. Din acest motiv, ne dorim să nu mai avem astfel de frizuri.”

Apoi, Kim Gu Ra le-a întrebat pe artiste dacă măcăr le-a fost explicat motivul pentru care a trebuit să aibă astfel de coafuri, iar fetele au răspuns că nu.

Auzind plângerile fetelor, Rado le-a explicat tuturor de ce. Rado – „Fetele noastre provin de la o agenție mică. Trebuie să iasă cumva în evidență în această industrie foarte competitivă. Chiar dacă acest lucru se întâmplă prin coafuri ciudate sau experimentale. Desigur, fanii pot să se plângă și să critice compania, dar încercăm să facem ceea ce trebuie pentru ca fetele noastre să fie observate.

Ce părere aveți?

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s