K-drama “How About a Cup of Coffee?” oferă noi imagini cu Ong Seong Wu

Ong Seong Wu Is A Passionate Barista In Training For Upcoming Drama About Coffee And People

K-drama Kakao TV “How About a Cup of Coffee?” ne prezintă mai bine personajul interpretat de Ong Seong Wu, un expert în cafea.

Bazat pe un manhwa (benzi desenate coreene) de Heo Young Man, “How About a Cup of Coffee?” este despre un tânăr pe nume Kang Go Bi (Ong Seong Wu), a cărui pasiune pentru cafea îl determină să devină un barista debutant la o cafenea deținută de Park Seok (Park Ho San). Această dramă umană arată ceea ce Kang Go Bi învață despre cafea și despre oameni prin munca sa și spune diferitele povești ale clienților din cafeneaua cartierului.

Ong Seong Wu a primit deja multe laude pentru jocul său actoricesc, începând cu proiectul său de debut „Moments of 18.”

În noul său proiect tv, Ong Seong Wu se va transforma în Kang Go Bi, care are o pasiune inocentă și nebună pentru cafea. El lucrează continuu din greu pentru a învăța mai multe și are o personalitate persistentă și încăpățânată, dar ușor imatură. Actorul va înfățișa diferite laturi ale personajului său, de la momentul în care e viața îi lasă un gust amar după ce a eșuat continuu la examenele de serviciu public, până la creșterea sa după ce își asumă orbește provocarea de a deveni barista pentru a-și urmări visul.

Ong Seong Wu va înfățișa cu naturalețe o persoană obișnuită dintr-o generație marcată de oameni care continuă să alerge după visele lor chiar și după ce au experimentat eșecuri în timp ce își caută un loc de muncă.

Înainte de a filma pentru dramă, Ong Seong Wu a primit personal lecții despre prepararea cafelei pentru ca rolul său de barista să pară și mai natural. De asemenea, a avut diverse conversații despre cafea pe platourile de filmare cu echipa dramei, subliniind marea sa afecțiune pentru subiect. Mai mult, Ong Seong Wu și mentorul său de pe ecran, Park Ho San, și-au prezentat cunoștințele despre cafea într-un videoclip recent de testare a cafelei, legați la ochi, și pe contul de socializare al Kakao TV.

Ong Seong Wu a comentat: „Rolul meu ca Kang Go Bi este acela al unei persoane care nu se teme de eșec și lucrează din greu pentru visul său cu sentimente pure, până la punctul în care uneori este nesăbuit. Sper că aștepțați cu nerăbdare să-l vedeți pe Kang Go Bi crescând ca un adevărat barista după ce și-a asumat provocări și a învățat în timp ce întâlnește oameni la 2Dae Coffee.”

“How About a Cup of Coffee?” va avea premiera pe 24 octombrie.


Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s