Wonho își exprimă dragostea pentru „Noona” Honey J și echipa ei HOLYBANG

Wonho și echipa HOLYBANG a lui Honey J au lăsat publicul cu gurile căscate după evoluția lor împreună pe melodia sexy „Come Over Tonight”.

Dacă erați în urmă cu ultimele știri, Wonho, împreună cu coregrafa Honey J și echipa ei de dansatoare amazoance HOLYBANG au învățat, în doar 3 zile, o nouă coregrafie, pentru piesa secundară a lui Wonho intitulată „Come Over Tonight”. Ei au mers apoi la câteva emisiuni muzicale, unde au făcut un show pe cinste cu mișcările lor sexy.

Reamintim că Honey J și HOLYBANG au ajuns la faimă globală după ce au început să apară la show-ul-competiție dance „Street Woman Fighter„, găzduit de Kang Daniel și cu judecătorii  BoA, TaeYong din NCT, și regizorul de show Hwang SangHoon.

De când spectacolul a început să fie difuzat, toate echipele de dans au primit o atenție incredibilă din partea fanilor din întreaga lume pentru talentul și abilitățile lor uimitoare. În special, HOLYBANG a avut un mare succes până acum. Așadar, când fanii l-au văzut pe Wonho colaborând cu HOLYBANG pentru ultimele sale evoluții speciale, au tratat aceste momente ca pe un motiv real de sărbătoare!

Spectacolul a fost pur și simplu un deliciu pentru ochi, deoarece atât prezența scenică a lui Wonho, cât și cea a fetelor din HOLYBANG, s-au completat perfect.

În urma spectacolului, Honey J a postat fotografii cu echipajul ei și cu Wonho în culise. Ea a scris: „#Wonho x #Holybang = sexy … ☆”, punând în cuvinte ceea ce simțeam noi toți cei care i-am urmărit împreună pe scenă.

Prietenia și bucuria li se citea atât de ușor pe fețe!

WonHo a dat like postării  și a comentat cu dragoste: „너무 고마웠 던 활동 ㅜㅜ 고마워 어 누나 스 우파 도 끝까지 화이팅 !!!!”, ceea ce se traduce aproximativ prin „Am fost cu adevărat recunoscător pentru aceste promoții. Mulțumesc Noona! Hwaiting până la sfârșit!”. Nu putem să nu comentăm că această interacțiune este adorabilă!

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s