Jaehyo din Block B își deschide un restaurant luxos în zona Gangnam

Jaehyo din Block B deține primul restaurant!

Pe data de 21 octombrie, s-a dezvăluit că idolul masculin și-a deschis pe 16 octombrie un restaurant, pe care l-a numit Forest. Locația acestuia se află în faimoasa zonă Cheongnam-dong, Gangnam-gu, Seul.

Forest este un restaurant de lux care oferă deserturi, băuturi, cafea și mâncăruri. De asemenea, se servește vin și gustări, iar restaurantul funcționează și ca bar. Restaurantul are trei etaje și oferă un spațiu privat operat prin rezervare de membru.

În doar câteva zile de la deschidere, deja s-a dus veste și mulți au vizitat locația. Mulți au fost impresionați de interiorul său luxos și mâncarea delicioasă. Și asta nu este tot! Clădirea deține și o terasă luminoasă, unde poți aprecia picturile artiștilor celebri. De asemenea, s-a dezvăluit că idolul s-a implicat în servirea primilor săi clienți.

Jaehyo este cunoscut ca o persoană foarte abilă. În prezent, acesta are patru locuri de muncă, printre care și munca de idol. De asemenea, este cunoscut pentru pasiunea lui pentru pescuit, fiind primul idol care a apărut pe coperta revistei Fishing. Acesta a devenit secretarul general al Korea Professional Fishing Federation (KPFA). De asemenea, a primit recent o licență profesională pentru scufundări pe mare și este deținătorul recordului mondial la prins pește de la International Game Fish Association (IGFA). Se spune că acesta antrenat aproape toți idolii care sunt interesați de pescuit.

Felicitări!

Sursa: allkpop.com

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s