“Jirisan” cu Jun Ji Hyun și Joo Ji Hoon scrie istorie pe tvN cu premiera sa

“Jirisan” de Jun Ji Hyun y Joo Ji Hoon logra las calificaciones de estreno más altas de cualquier drama de fin de semana en la historia de tvN

Noua dramă cu Jun Ji Hyun și Joo Ji Hoon scrie istorie pe tvN!

”Jirisan” este o dramă de mister scrisă de scenaristul serialului „Kingdom”, Kim Eun Hee. Noua dramă îi are în rolurile principale pe Jun Ji Hyun ca Seo Yi Kang, șeful echipei de căutare a persoanele pierdute din Parcul Național Mount Jiri și, pe Joo Ji Hoon ca Kang Hyun Jo, un începător care ascunde un mare secret.

Pe 23 octombrie, noua dramă mult așteptată a avut premiera pe tvN și s-a clasat pe primul loc. Potrivit portalului Nielsen Korea, primul episod din „Jirisan” a obținut un rating național de 9,1%, clasându-se pe primul loc în intervalul său de difuzare pe toate canalele (inclusiv rețelele publice de difuzare).

Cu acest început puternic, „Jirisan” a obținut cel de-al doilea rating de premiere din istoria tvN, după „Hospital Playlist 2” (10,0%).

Între timp, comedia de succes de pe SBS, „One the Woman”, a obținut un rating de 12,5% pentru cel mai recent episod. Drama de pe MBC, „The Veil”, s-a terminat cu un rating de 8,8%, în timp ce „Lost” de pe JTBC a scăzut fața de săptămâna trecută, obținând un rezultat de 1,2%

„Yumi’s Cells” de pe tvN s-a bucurat o creștere, înregistrând rating la nivel național de 2,3%. În cele din urmă, „Young Lady and Gentleman” de pe KBS 2TV și-a apărat titlul de cea mai vizionată dramă de sâmbătă, cu un rezultat de 26,8%.

Sursa: soompi.es

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s