SEVENTEEN vorbește despre revenirea cu „Attacca”, promovarea fără The8 și Jun + altele

SEVENTEEN Talks About New Comeback “Attacca,” Temporarily Promoting Without Jun And The8, And Contract Renewals

În data de 22 octombrie, SEVENTEEN a susținut o conferință de presă cu ocazia lansării celui de-al nouălea mini-album al grupului.

Mini-albumul „Attacca” a fost lansat după doar patru luni de la lansarea materialului discografic „Your Choice”. Legat de acest aspect, liderul grupului, S.Coups a spus: „Deși am revenit cu un nou album după doar patru luni, mă bucur că le putem arăta fanilor ceea ce am pregătit pentru ei. Ultimul nostru album lansat a primit mai multă dragoste decât ne-am așteptat. Datorită acestui lucru, am fost fericiți să lucrăm la cel nou.”

Woozi este unul dintre producătorii albumului, iar ceilalți membri au participat activ la compunerea melodiilor. Woozi a spus: „Muzica lansată de SEVENTEEN nu se bazează pe experiențele noastre personale. Totul decurge în mod natural. Ne întâlnim mereu pentru a discuta poveștile pe care vrem să le împărtășim tuturor. Astfel, am conectat toate melodiile între ele, pentru a realiza un album întreg.” DK a completat: „Am vrut să arătăm un nou nivel de maturitate prin intermediul melodiei de titlu. Cu piesa „Power Of Love” am vrut să arătăm dragostea pe care o purtăm. Acest album reprezintă pasiune și dragoste.”

Albumul lansat conține și o piesă în limba engleză, anume „2 Minus 1”. Vernon a comentat: „Am lucrat la această melodie împreună cu Joshua. Este o piesă bonus. A fost prima noastră melodie doar în limba engleză pe care am decis să o includem în partea a doua a albumului.” Joshua a completat: „Am decis în primul rând tematica pe care vrem să o abordăm, apoi am ales genul care ne reprezintă pe mine și pe Vernon. El a sugerat pop punk. Ni s-a părut că ni se potrivește, așa că am continuat cu această idee.”

Deși Jun și The8 au participat la producția albumului, aceștia nu au fost prezenți la activitățile promoționale. În prezent, cei doi s-au întors în China pentru a avea grijă de familiile lor, dat fiind situația actuală. Seungkwan a spus: „Am fost 13 membri încă de la începutul carierei noastre, așa că este normal să le simțim lipsa. Ne lipsesc în viața noastră de zi cu zi, nu doar în timpul activităților. Ne contactăm adesea unii pe alții și ne transmitem gânduri pozitive.”

În luna iulie, toți membrii și-au reînnoit contractele cu PLEDIS Entertainment. Legat de acest fapt, Hoshi a spus: „Faptul că ne-am reînnoit contractele mai devreme a reprezentat un punct de cotitură pentru noi. Este un proces de maturizare. Inimile noastre se simt mai calde, însă intenționăm să arătăm publicului aceeași trupă, neschimbată. Vom răsplăti răbdarea fanilor noștri, bucurându-i cu melodii bune.” S.Coups a adăugat. „Am clădit o relație plină de încredere cu agenția noastră cu trecerea timpului, așa că am decis să semnăm un nou contract. Agenția a avut mare grijă de noi și ne-a susținut mereu, așa că am simțit că încă mai avem nevoie de ea până reușim să ne construim viitorul mult visat. Nici măcar nu a trebuit să discutăm acest lucru, deoarece știam că toți 13 ne dorim să rămânem aici.”

sursa: soompi

8 gânduri despre „SEVENTEEN vorbește despre revenirea cu „Attacca”, promovarea fără The8 și Jun + altele

 1. Mihaela Dima

  Îmi place că Woozi compune cele mai frumoase cântece pentru trupa Seventeen
  Sper ca în viitorul apropiat să am o relație specială cu Woozi având în vedere că în realitate cu adevărat am nanism și că am 1,28 de cm la înălțime din cauza nanismului fiindcă mi s-au închis mugurii de creștere la vreo 12 ani deși rar sau majoritatea oamenilor înțeleg ce înseamnă să am nanism la o vârstă fragedă mai ales că nu am mai putut să mai cresc câțiva cm în plus precum o fată normală la vârsta asta dar mai ales că am 25 de ani și am rămas mică de statură din cauza nanismului dar în general voi rămâne toată viața cu nanismul deși este un handicap accentuat pentru mine fiindcă sunt pe jumătate normală dar ca fată sunt specială și sinceră, și mi ar plăcea să am o relație serioasă cu Woozi

  Apreciază

  Răspunde
 2. Mihaela Dima

  Sper ca majoritatea fetelor care sunt normale și care sunt fane CARAT pentru trupa Seventeen să nu mă judece din cauză că îl plac pe Woozi din cauza staturii deși asta este adevărat în realitate dar sper ca într-un fel iubirea să învingă Corona Virus adică Covid 19 sau ceva de genul ăsta dar în general mă gândesc la căsătorie și copii cu Woozi și să îmi fac o familie cu Woozi alături de ceilalți membrii din trupa Seventeen ca să nu se simtă Woozi singur dar câteodată mă gândesc de multe ori dacă pot să am copii normali și sănătoși cu Woozi deși mă gândesc să am o căsnicie frumoasă cu Woozi în viitorul apropiat și poate o să mă gândesc să am o fată care să îi moștenească talentul muzical a lui Woozi și să o cheme Hyuna, și să fie și ea cântăreață ca Woozi la Agenția Pledis sau ceva de genul ăsta dar oricum Woozi este un băiat educat și simpatic și sper ca Woozi să mă placă așa cum sunt eu cu adevărat în realitate chiar dacă nu sunt așa de frumoasă precum o fată normală la vârsta asta de 25 de ani mai ales că sunt în zodia Balanță

  Apreciază

  Răspunde
   1. Mihaela Dima

    da, sunt bine și îl plac pe Woozi din cauza staturii fiindcă am nanism și am 1,28 de cm la înălțime din cauza nanismului iar nanismul este un handicap accentuat și sper să am o relație specială cu Woozi în viitorul apropiat mai ales că am 25 de ani și sunt în zodia Balanță plus că sunt o fată specială și sinceră pentru Woozi

    Apreciază

    Răspunde
       1. Mihaela Dima

        păi în general Woozi când o să mă cunoască cu adevărat în realitate în viitorul apropiat cum anul viitor care este anul 2022 adică în general mi ar plăcea ca ceilalți 12 membrii din trupa Seventeen să îmi fie viitorii cumnații ai mei iar Jeonghan este și el în zodia Balanță ca și mine, și poate să îmi fie viitor cumnat și naș în același timp cât despre Mingyu este stângaci ca și mine adică scrie cu mâna stângă ca și mine

        Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s