Brandurile explică de ce au renunțat la Kim Seon Ho, chiar înainte să recunoască că el este actorul K

Acum o săptămână, o femeie, „A”, a făcut o postare pe o comunitate online unde își acuza fostul iubit, care este actor, că a forțat-o să avorteze, promițându-i în schimb că se va însura cu ea. În postare, nu s-a dezvăluit numele, ci doar că este vorba despre un actor în ascensiune și că s-a întâlnit cu el în 2020. Însă, mulți au speculat că este vorba despre Kim Seon Ho.

Pe 21 octombrie, la trei zile de când a fost dezvăluit public comportamentul artistului și după ce brandurile au renunțat la reclamele cu Kim Seon Ho, artistul a recunoscut că el este „actorul K” și și-a cerut scuze fostei sale iubite.

Fanii au criticat brandurile pentru că renunțat la contractele de publicitate cu Kim Seon Ho, când încă niciun fapt nu a fost confirmat. Însă, într-un interviu cu Sports Chosun, un reprezentat al unuia dintre brandurile implicate, a comentat că decizia nu a fost luată pur și simplu doar pe dezvăluirile făcute.

Reprezentatul – „Când s-a iscat scandalul, am încercat toată ziua să luăm legătura cu Kim Seon Ho sau cu agenția lui. Aveam nevoie de răspunsuri, dar a fost imposibil să dăm de acesta. Nu înțelegem de ce a decis să ne ignore. Ar fi trebuit să explice situația și să ne lase să decidem împreună. Dacă ar fi fost sincer cu noi, nu am fi renunțat.

De asemenea, potrivit unui alt brand reprezentant, lipsa totală de comunicare a fost de fapt factorul determinant în rezilirea contractului. Reprezentantul – „Faima vine cu responsabilități în plus. Dacă ai mai multe contracte de publicitate, asta înseamnă mai mulți termeni și condiții… Reputația lui Kim Seon Ho nu este la fel de importantă precum credibilitatea lui. Și pentru că a tăcut timp de trei zile, nu a mai fost de încredere să lucrăm cu el. A avut zero profesionalism și maturitate față de acest incident și am decis să reconsiderăm contractul. Credem că-i va fi greu să recapete încrederea celorlalte branduri de asemenea.”

NEWS1 a vorbit și despre clauzele din contractele de publicitate – „Când semnezi un contact de modeling, deseori brandurile includ clauze morale, care impun ambelor părți să aibă o anumită conduită. Astfel de clauze duc la rezilirea contractului și la plata penalităților. Chiar dacă clauza este vagă și de liberă interpretare, ceea ce înseamnă că depinde de durata contractului sau de gravitatea situației, penalitatea care trebuie plătită variază în medie de 200-300% față de prețul inițial stabilit pentru drepturile de autor din contractul de modeling.

Ce părere aveți?

Sursa: koreaboo

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s