Felix din Stray Kids își împărtășește recunoștința față de fani și vorbește despre familia sa

Stray Kids’ Felix Shares Appreciation For Fans, Talks About When He Misses His Family, And More

Idolul a participat recent în cadrul unui pictorial realizat de revista @star1!

În data de 20 octombrie, s-a anunțat că Felix din Stray Kids va fi pe coperta revistei @star1 din luna noiembrie. În timpul ședinței foto, Felix a fost lăudat pentru aspectul său minunat și profesionalismul de care a dat dovadă, fiind comparat cu un adevărat model.

Trupa Stray Kids a revenit recent cu un album mult așteptat, intitulat „NOEASY” împreună cu piesa de titlu „Thunderous”. Melodia a câștigat numeroase premii și trofee în cadrul emisiunilor muzicale, precum ”M.Countdown”, „Music Bank” și „Inkigayo”. Legat de premiile câștigate, Felix a comentat: „Am câștigat locul întâi datorită fanilor noștri. Eram puțin stresat, deoarece am avut parte de o revenire după mult timp, dar am primit foarte multă susținere din partea fanilor STAY.”

Mai apoi, idolul a reamintit victoria trupei Stray Kids din cadrul emisiunii „Kingdom: Legendary War”, spunând: „Mulțumită emisiunii, am primit și mai multă susținere și dragoste. De asemenea, am primit multă forță să continuăm să realizăm evoluții speciale. Tot datorită emisiunii am aflat că îmi stă foarte bine cu părul vopsit brunet.”

Când a fost întrebat dacă titlul de „Grup care se ocupă cu producția cântecelor” este unul dificil de păstrat, Felix a răspuns: „Sunt foarte recunoscător, pentru că avem oportunitatea de a ne crea propriile melodii. Acest lucru este grozav, deoarece ne putem contura stilul unic cât mai mult posibil.”

Când a fost întrebat despre familia sa, artistul a comentat: „Îmi este mereu dor de familia mea și tânjesc după prezența membrilor. Din cauza pandemiei nu am reușit să mă întorc în Australia pentru a-i vizita. Ei locuiesc acolo de doi ani.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s