GREE vorbește despre faptul că un prieten de-al său a decedat

Did They Breakup? Learn More Relationship Between Rapper GREE and His  Girlfriend | Channel-K

GREE a vorbit despre pierderea neașteptată a unui prieten și teama de a se vaccina!

În data de 23 octombrie, Kim Gu Ra împreună cu fiul său, GREE, au lansat un nou videoclip pe canalul lor de YouTube. În clipul video, Kim Gu Ra a mărturisit că și-a făcut prima doză a vaccinului contra COVID19. A explicat: „M-am îngrijorat în legătură cu efectele secundare de după vaccinare după ce am auzit ce a spus Choo Sung Hoon. El le-a experimentat abia după a doua doză. Din fericire, nu am avut nimic. Am luat un Tylenol după 6 ore și am fost bine.”

GREE a completat: „Au trecut 5 zile de când m-am vaccinat, dar sunt bine. Am simțit o ușoară durere de cap, dar în rest totul a fost în regulă.” iar Kim Gu Ra a comentat: „Se spune că tinerii sunt mult mai predispuși la accidente, așa că mi-am făcut griji.” GREE a răspuns: „Un prieten de-al meu a avut un astfel de accident nefericit. Am murit brusc în a cincea zi, după ce a fost vaccinat cu Pfizer. El era perfect sănătos.” Iar apoi, mai mult ca un avertisment, a spus: „Ar trebui să solicitați imediat ajutor medical dacă simțiți o durere în inimă sau ceva neobișnuit.”

Kim Gu Ra a spus: „Lui GREE i-a fost teamă să se vaccineze, însă l-am convins să o facă. Este cel mai bine pentru societate până la urmă.”

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s