Coldplay vorbeste despre cât de recunoscători sunt membrilor BTS in ‘You Quiz On The Block’

Coldplay Talks About Being Grateful To BTS On “You Quiz On The Block”

În cel mai recent episod din ‘You Quiz on the Block’ de la tvN, Chris Martin și Jonny Buckland din Coldplay au vorbit despre cum este să lucrezi cu BTS!

Cei doi membri Coldplay au făcut o apariție surpriză în episodul din 27 octombrie al emisiunii de varietăți, salutând gazdele Yoo Jae Suk și Jo Se Ho în coreeană printr-un mesaj video.

Jonny Buckland a continuat să prezinte cel mai recent album al lor comentând: “Noul nostru album se numește ‘Music of the Spheres” și este vorba într-adevăr despre tot ceea ce am trecut, presupun. Dragoste, pierdere, fericire și prietenie și tot ceea ce trece toată lumea.”

În special, noul album Coldplay prezintă mai mult de o colaborare cu artiști coreeni. Pe lângă faptul că a făcut echipă celebră cu BTS pentru single-ul lor ‘My Universe’, care a debutat pe locul 1 în Billboard’s Hot 100 și a urcat recent din nou în top în a patra săptămână, videoclipul muzical al piesei lor ‘Higher Power’ a prezentat un grup de dans sud-coreean Ambiguous Dance Company, marcând a doua colaborare a Coldplay cu compania de dans experimental.

Vorbind despre colaborarea lor de top cu BTS, Jonny Buckland a spus: “A lucra cu BTS a fost absolut minunat. Erau atât de drăguți, atât de amabili și, evident, incredibil de talentați. Și suntem atât de recunoscători pentru ei, pentru că au cântat.”

Chris Martin a spus: “A fost o plăcere uimitoare și mai mult decât am fi putut visa.”

Cât despre ceea ce au vrut să spună BTS, Chris Martin a răspuns: “Singurul mesaj pe care am dori să-l transmitem membrilor BTS este: “Mulțumesc și vă iubim.”

Sursa: soompi

Un gând despre „Coldplay vorbeste despre cât de recunoscători sunt membrilor BTS in ‘You Quiz On The Block’

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s