Hyungwon din MONSTA X șochează fanii după ce a dezvăluit procentul uriaș de mușchi din corpul său!

Deși are o siluetă perfectă și un corp fin, de manechin, Hyungwon din MONSTA X are pe el o cantitate impresionantă de mușchi!
Pare imposibil, fiind cunoscut faptul că Hyungwon din MONSTA X are proporții perfecte ale corpului și este tipul fit, dar știți care este procentul de mușchi din masa corpului său? O să fiți șocați dacă aflați informația pentru prima dată!

Conform măsurătorilor, Hyungown are o înălțime de 183 cm și o greutate de 65kg,  dar are în total 33,7 kg de mușchi! Da, asta înseamnă că mușchii lui sunt mai mult de 50% din greutatea lui totală!! Acum, mulți fani Monbebe știu că idolul merge la aceeași sală cu I.M și Wonho, unde se antrenează și campioni naționali de fitness din Coreea de Sud, însă chiar și așa, dacă ne uităm la aspectul său fizic, nimic nu indică aceste procente, pe care le vedeți și în poza de mai jos:

Ca informație suplimentară, 33 kilograme de mușchi ar trebui în mod normal să fie cantitatea de masă musculară pentru un bărbat cu înălțime de 1,83 și greutate de 74 de kilograme!!!!

Evident că internauții au rămas gură-cască la aflarea veștii: „Cum poate avea o cantitate atât de mare de mușchi în corp”, „Nu e de mirare că proporțiile lui sunt atât de faine”, „Pentru mine, Hyungwon are cel mai bun corp dintre idoli” și multe altele.

 

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s