Nam Yoon Su vorbește despre rolurile lui din “The King’s Affection” și “Extracurricular”, motto-ul lui, și altele

Nam Yoon Su Talks About His Roles In “The King’s Affection” And “Extracurricular,” His Life Motto, And More

Actorul Nam Yoon Su din “The King’s Affection” arată uimitor in noile pictoriale pentru revista GQ!

Actorul strălucește în fotografii de la tonuri de gri la culoare, perfecte pentru a-și reprezenta versatilitatea ca interpret. Chiar și în interviul care a urmat, Nam Yoon Su a vorbit liber despre mai multe spectre – creșterea sa de la copilărie până la maturitate, de la actor începător la un actor mai experimentat, totul în timp ce curiază nivelurile de auto-reflecție.

Nam Yoon Su a spart gheața menționând că toamna este anotimpul lui preferat și că îi place să facă plimbări lungi o dată sau de două ori pe lună, atunci când are timp liber. Când poate să se aventureze în visele sale, de obicei se gândește la rolul lui Lee Hyun din “The King’s Affection”, pe care îl descrie ca fiind un personaj cu o inimă mare care nu poate tolera nedreptatea. El compară personajul cu un copac robust, la care spune că se poate raporta pentru că personalitatea lui în viața reală este tăcută și sârguincioasă în a face ceea ce face în propriul său spațiu.

El a adăugat că este o persoană calmă ca fire, în ciuda faptului că este cel mai mic dintre cei trei frați. El a explicat: “Când eram mic, mă luptam destul de des cu frații mei mai mari. Dar pe măsură ce am crescut, mi-am dat seama că sunt în mod natural o persoană calmă. Nu sunt doar eu. Toți trei nu suntem prea vorbăreți. Fiecăruia ne face plăcere să fim în camerele noastre.”

Săpând mai adânc, Nam Yoon Su a trecut peste momente memorabile în care a fost adus la lacrimi. Prima sa amintire a fost: “Când eram un copil foarte mic. Cel mult doi sau trei ani. Într-o zi, m-am băgat într-o cutie de prăjituri și nu am putut să ies, ceea ce m-a făcut să plâng. Îmi amintesc chiar locul exact în care s-a întâmplat. Era la bunica mea, lângă peretele în care dormeam mereu. Am găsit mai târziu fotografii din acea zi într-un album foto.”

Un alt exemplu a fost când s-a urcat într-un taxi, iar șoferul a întrebat: “Este greu acolo, nu?” Nam Yoon Su și-a amintit vremea spunând: “A fost acum doi ani, când filmam “Extracurricular”. Personajul meu era foarte violent și vulgar, ceea ce este foarte diferit de cum sunt în viața reală. Treceam printr-o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional. Când șoferul de taxi mi-a pus întrebarea în drum spre casă de la filmare, m-am emoționat brusc. Nu am plâns prea tare, au fost doar câteva lacrimi.”

În ciuda faptului că a vorbit despre vremurile în care a plâns, Nam Yoon Su a susținut că își exprimă emoțiile: “Îmi ascund emoțiile. Mă pricep să mă prefac că sunt în regulă, mai degrabă decât să-mi exprim greutățile.” El a explicat că, din această cauză, actoria acționează ca o sursă uriașă de eliberare care îl menține în continuare.

Un alt lucru care îl menține pe Nam Yoon Su este motto-ul vieții sale, care este: “Fă tot ce poți, mai degrabă decât să fii cel mai bun”. El a adăugat: “Dacă vreau să obțin ceva, se întâmplă. E fascinant. Când am visat prima dată să devin model, eram încă scund. Dar ani de zile de visat mai târziu, crescusem destul de mult. Odată ce decid să slăbesc, greutatea chiar scade. Ori de câte ori vreau să realizez ceva, ceva se schimbă în mine. Și acel ceva mă schimbă în general.”

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s