Taecyeon din 2PM discută despre drama „Vincenzo”, fanii săi și altele

2PM’s Taecyeon On Similarities To His “Vincenzo” Character, Why He’s Proud Of Himself And His Fans, And More

Artistul a participat recent la un pictorial realizat de revista W Korea!

După ce a interpretat un rol în drama „Vincenzo” la începutul acestui an, Taecyeon din 2PM va juca într-o nouă dramă, care se numește „Secret Royal Inspector & Joy”. Acesta a avut un an plin de filmări și de activitate.

În cadrul interviului, artistul a explicat că tot procesul i s-a părut distractiv: „Trebuie să te porți ca un personaj diferit de fiecare dată. Chiar și expresiile faciale diferă. De câte ori joc într-o dramă, mi se dă un personaj nou. Dacă reușesc să mă ridic la așteptările telespectatorilor, scenariștilor și producătorilor, apoi să reușesc să exprim exact ceea ce simte un personaj într-o situație, totul devine distractiv. Dar este și greu.”

În k-drama „Vincenzo”, Taecyeon a avut de jucat un rol dificil. Personalul interpretat de acesta a fost unul inocent, dar la final s-a dovedit a fi un răufăcător crud. Artistul a dezvăluit faptul că el și personajul său, Jang Joon Woo, se aseamănă. A explicat: „Nu am un lucru specific în comun cu el, însă în diferitele laturi ale acestuia, am găsit câteva asemănări. Jang Joon Woo este genul de persoană care își respectă mereu planul propus și are o latură rece. Mă aseamăn cu el în acest caz.”

Mai apoi, acesta a adăugat: „Nu îmi place să îmi fac un plan pe termen lung, dar deseori îmi stabilesc obiective pe termen scurt. Dacă decid că voi face ceva săptămâna asta, atunci voi duce planul la bun sfârșit. Însă nu mă gândesc în mod special la viitor. Prefer planurile mici, nu cele mărețe.”

Este bine știut faptul că trupa 2PM a fost printre primele care au adoptat lightstick-urile oficiale pentru fani. Actorul a spus cu mândrie: „Nu știu dacă asta se datorează faptului că am decis să o luăm pe alte drumuri decât idolii tipici încă de la început, însă cred că și fanii noștri se simt mândri și superiori. Există o unicitate. Deși aceste lightstick-uri au devenit un lucru obișnuit în rândul idolilor K-Pop din zilele noastre, fanii noștri au fost printre primii care s-au bucurat de lightstick-uri cu LED.”

Apoi, a continuat: „Îmi aduc clar aminte de momentele în care am avut o problemă. A existat o problemă legată de culoarea baloanelor folosite de fani. Deoarece majoritatea culorilor reprezentau deja alte fandom-uri, noi am ajuns să avem culoarea negru. Nu erau plictisitoare, însă nu le puteam vedea de pe scenă deloc. Motivul pentru care existau acele baloane era pentru noi, ca să le vedem și să știm că fanii se simt bine alături de noi. Însă luminile puternice ale scenei ne blocau vederea și nu puteam vedea baloanele negre. După această problemă, mai mulți fani s-au adunat și au venit cu această idee inovativă de a lansa niște lightstick-uri oficiale care definesc trupa 2PM.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s