Taeyeon (SNSD) e victima unei fraudei imobiliare + răspunde la acuzațiile că ar fi cumpărat intenționat terenul

Girls' Generation's Taeyeon talks her strengths and motivations as a musician

Pe 28 octombrie, un reportaj exclusiv a dezvăluit faptul că un star Hallyu faimos, care face parte dintr-o trupă k-pop de fete, a suferit pagube financiare în urma unei fraude imobiliare în valoare de 250 de miliarde de woni. Polițiștii au declarat că numărul victimelor se învârte în jurul cifrei de 3.000.

Potrivit reportajului, terenul în cauză, pe care este imposibil de construit, deoarece este un teren protejat prin Legea conservării pădurilor, este în proprietatea lui ‘A’. Compania imobiliară a cumpărat inițial terenul pentru 400 milioane de woni și l-a vândut trei luni mai târziu lui ‘A’ pentru 1,1 miliarde de woni, toate acestea petrecându-se în 2019. Un fost angajat al agenției a declarat – „Angajatul de la departamentul de lângă mine este o cunoștință a tatălui lui ‘A’, așa că știu că tatăl lui ‘A’ a auzit de la el și a cumpărat terenul sub numele lui ‘A’ „. Presa a dezvăluit că starul Hallyu ‘A’ este Taeyeon din Girls’ Generation.

Artista de la compania SM Entertainment a decis să vorbească despre controversă și acuzațiile aduse. Taeyeon a postat pe contul personal de Instagram următorul mesaj:

Încă de când eram un copil, am trăit departe de familia mea. Așa că am vrut de acum înainte, să găsesc un loc pentru familia mea care să fie mai aproape, pentru a putea să mă întâlnesc mai des cu ei. A fost visul meu să am un loc doar pentru familia mea.

Cu aprobarea familiei, părinții mei au văzut cu proprii ochi și au avut același vis. În acest fel, am luat decizia.

Postez asta pentru că scopul și intențiile noastre par să fie reflectate diferit față de cum sunt în realitate. Vă rog să vă abțineți de a face totul felul de speculații și să înțelegeți greșit. Sunt supărată și nu știu de ce trebuie să povestesc incidentul în acest fel, dar îi rog pe cei care văd situația într-o lumină negativă și nu înțeleg să se abțină.

Nu sunt nebună să fac speculații imobiliare cu acel teren.

(N/A – speculații imobiliare – creșterea intentionată a prețului unui imobil)

Sursa: (1)  (2)

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s