Drama romantică „Color Rush” va lansa sezonul 2 + Hyuk din VIXX se alătură distribuției

Romance Web Drama “Color Rush” To Get 2nd Season + VIXX’s Hyuk Joins Cast

Cunoscuta dramă BL (boys’ love) se pregătește de un nou sezon!

În data de 29 octombrie, cei de la Storywiz au confirmat faptul că se va produce un nou sezon al dramei „Color Rush”, care a ajuns cunoscută la nivel internațional. Filmările vor începe în luna noiembrie.

„Color Rush” transmite povestea unui băiat pe nume Yeon Woo ( interpretat de Yoo Jun), care este un „mono”, văzând lumea doar în culoarea gri. Totul se schimbă când acesta își întâlnește sufletul pereche, pe Yoo Han (interpretat de Hur Hyun Jun), băiatul care îi va face lumea să explodeze în culoare. Pe măsură ce aceștia se îndrăgostesc unul de celălalt, pornesc în căutarea adevărului legat de dispariția mamei lui Yeon Woo.

Al doilea sezon se va concentra pe investigația acestora. Un coleg de clasă, pe nume Se Hyun va încerca să îl protejeze pe Yeon Woo. Tot acesta îl va ajuta să deslușească misterul și să afle mai multe informații despre dispariția mamei sale, însă și el deține un secret misterios. În rolul lui Se Hyun va fi Hyuk din VIXX, care a intrat recent în distribuția dramei.

Actorii care au jucat în primul sezon, anume Yeon Min Ji (în rolul lui Yi Rang), Baek Seo Hoo (în rolul lui Joo Haeng) și Min Hyo Gi (în rolul lui Min Jae) vor face parte din sezonul 2, în timp ce Yoo Jang Young (în rolul lui Sang Jae) a intrat recent în distribuție.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s