Kim Soo Hyun spune că este nevinovat, în timp ce Cha Seung Won devine avocatul său în noul teaser pentru drama “One Ordinary Day”

Kim Soo Hyun afirma que es inocente mientras Cha Seung Won se convierte en su abogado en el teaser de su nuevo drama

„One Ordinary Day” a lansat un nou teaser!

Acest serial este un remake după celebrul serial american, „Criminal Justice”, de pe BBC. Acest proiect va fi interpretat de Kim Soo Hyun în rolul lui Kim Hyun Soo, un student obișnuit a cărei viață este dată peste cap când devine principalul suspect într-un caz de crimă. Cha Seung Won îl va juca pe Shin Joong Han, un avocat care abia a trecut examenul de barou și este singura persoană care dorește să-l ajute pe Kim Hyun Soo, fără să-l întrebe adevărul din acea noapte fatidică.

Teaserul începe cu Kim Hyun Soo asistând la ceva șocant. Iese fugind din clădire și, plângând, spune: „Am fugit pentru că mi-a fost frică”. Apoi, în camera de interogatoriu, plânge și declară: „Nu am făcut eu asta”.

Cha Seung Won va interpreta rolul avocatului lui Kim Hyun Soo. Aceasta îi spune: „De acum înainte, tot ce vei spune este: Nu știu nimic. Vorbește cu avocatul meu.” Pe de altă parte, Park Sang Bum (Kim Hong Fa), șeful Departamentului de cazuri criminale, încearcă să-l convingă pe Kim Hyun Soo să mărturisească crima. El îl sfătuiește: „Spunând că nu-ți amintești, nu este o idee bună”.

De asemenea, ne este prezentată o altă secvență din poveste; personajul principal întâlnește o fată care îi spune: „Hei, dragă. Vrei să fii iubitul meu astăzi?” Cu toate acestea, după ce petrece o noapte cu ea, ajunge să fie suspect și spune insistent că: „Nu am fost eu!” Videoclipul se termină cu Shin Joong Han, avocatul acestuia, care râde răutăcios, stârnind curiozitatea cu privire la intențiile lui.

„One Ordinary Day” va avea premiera pe 27 noiembrie.

Sursa: soompi.es

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s