Choi Young Ah a fost dată de gol! A avut o aventură cu un cântăreț în timp ce era în relație cu Kim Seon Ho!

Surprize surprize! Fosta iubită a lui Kim Seon Ho, din cauza căreia viața actorului a fost făcută public iar acesta a fost aspru criticat,  l-a înșelat cu un cântăreț!

Scandalul actorului Kim Seon Ho este încă în centrul atenției. Inițial, Kim Seon Ho a fost aspru criticat de public, dar ulterior Dispatch a dovedit că fosta iubită a lui Kim Seon Ho, Choi Young Ah, a mințit în legătură cu incidentul. Mai mult, Choi Young Ah a fost acuzată și de fostul ei soț că a avut o aventură cu 3 bărbați diferiți în 3 săptămâni.

Pe 30 octombrie, fostul reporter de divertisment Lee Jin Ho a acuzat-o pe Choi Young Ah că l-a înșelat pe Kim Seon Ho și că a avut o aventură cu un cântăreț celebru. Într-o conversație dezvăluită, Kim Seon Ho le-a spus odată prietenilor săi că era supărat pentru că iubita lui se strecura frecvent să întâlnească bărbați pe la spatele lui. Identitatea acelui bărbat a fost acum dezvăluită, șocând internauții. Acesta este Lee Jae Hoon, vocalistul principal al grupului COOL– omul din spatele hit-ului Aloha

Pe YouTube, Lee Jin Ho a dezvăluit că a descoperit incidentul dintr-un videoclip în care îl acuză pe Lee Jae Hoon de încălcarea regulilor de distanțare socială. După ce a vizionat videoclipul, fostul reporter a spus că cântărețul nu a încălcat regulile, dar în acest videoclip a apărut un personaj special – Choi Young Ah.

„Adevărul este că iubita lui Kim Seon Ho a înregistrat direct acest videoclip. Ea înregistrează în mod regulat clipuri audio și videoclipuri. În acest moment, Choi Young Ah încă se întâlnea cu Kim Seon Ho. Avortul lui Choi a fost în iulie și au trecut patru luni de atunci. Iubita lui Kim Seon Ho a spus că a fost o perioadă dureroasă atât fizic, cât și mental. Dar cel puțin, în acest videoclip, ea pare foarte fericită”, a spus Lee Jin Ho.

Această știre a devenit subiectul intens de discuții publice și tema a ajuns pe locul 1 pe portalul Naver. De menționat că Lee Jae Hoon este căsătorit și are 2 copii. Până în acest moment, atât Lee Jae Hoon, cât și Choi Young Ah încă nu au răspuns la acuzațiile de adulter.

 

Sursa

 

8 gânduri despre „Choi Young Ah a fost dată de gol! A avut o aventură cu un cântăreț în timp ce era în relație cu Kim Seon Ho!

 1. mariagrafu

  Saracuuul, wow, deci îmi vine să plâng eu in locul lui
  3 bărbați diferiți in 3 săptămâni sunt acuzații extrem de grave
  Femeia asta nu are astâmpăr și a reușit să distrugă imaginea unuia din actorii mei preferați … Mare greșală a făcut și nu știu ce a fost în capul ei sa arunce acuzațiile acelea la început ….. dar oare ea nu s-a gândit că sunt atât de mulți martori care o pot demasca ?

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 2. Ana34

  Ca sa inteleg! De unde stim sigur ca era insarcinata cu SH ? Mi se pare tot mai clar ca nu era copilul lui! Am mai comenttat si inainte si totusi mi- au spus ca visez cu ochii deschisi! Dar acum pare tot mai adevarat! Ea e un monstru!

  Apreciază

  Răspunde
 3. Ana34

  Baiatul acesta este minunat! I-a placut de ea! A trecut peste ideea ca a mai fost casatorita si a incercat sa o inteleaga pentru a o ajuta si ea ce facea? Doamne! Nui de mirare ca si primul sot a divortat de ea! Si nu e de mirare ca celelalte sotii au cautat-o cine stie ce prostii ia facut si lui ! Cine stie cu ce il santajeaza si pe acesta! 🤦🏼‍♀️

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 4. Ana34

  Multumim, Mr. Choi! 🥰 inainte de scandal nu am fost neaparat fana lui! Cu ajutorul acestui scandal am inceput sa il indragesc si sa il admir mai mult! Am devenit fana lui! 🥰

  Apreciază

  Răspunde
 5. Emilia

  Ce diferit îi cazul lui Kim Seon Ho! față de cazul lui Seo Yea-ji. Știu că cazul lor e diferit, dar reacția față de Seo Ye ji îi foarte diferită, dar cea mai mare problemă e că Seo Ye Ji e femeie și Kim Seon Ho îi bărbat, se vede diferență dinte o femeie și un bărbat. Să nu credeți că îl urăsc pe actor, chiar îl îndrăgesc am urmărit multe seriale cu el și îi un actor talentat.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s