Jang Ki Yong încearcă să o cucerească pe Hye Kyo în noul teaser al dramei “Now We Are Breaking Up”

Watch: Jang Ki Yong Tries To Find The Key To Song Hye Kyo’s Closed Heart In “Now We Are Breaking Up” Teaser

K-drama SBS “Now We Are Breaking Up” ne încălzește și mai tare cu un nou teaser!

„Now We Are Breaking Up” este o dramă romantică realistă despre dragoste și despărțiri, plasată în industria modei. Song Hye Kyo va juca rolul lui Ha Young Eun, un designer de modă care este o tipă fermă și realistă, în timp ce Jang Ki Yong va juca rolul lui Yoon Jae Guk, un fotograf independent inteligent.

Noul teaser al dramei care a fost dezvăluit pe 4 noiembrie îi aratî pe Ha Young Eun și Yoon Jae Guk care se cunosc treptat.

Videoclipul începe cu o descriere a vieții aglomerate a designerului de modă Ha Young Eun, care spune cuiva: „Nu știi ce înseamnă o copie pentru un designer? Mândria acelui designer, mândria lor pentru stilul lor; să nu ne facem de rușine.” Fotograful Yoon Jae Guk apare apoi în fața ei și își arată interesul pentru ea spunând: „Atunci s-ar putea să ne fi întâlnit deja”. Cu toate acestea, ea răspunde: „Nu acord un sens întâlnirilor fără impact.”

Mai mult, Ha Young Eun spune: „Bărbați și dragoste, toate acestea sunt doar distracție și jocuri care implică hormoni”, dar prietenul lui Ha Young Eun Hwang Chi Sook (Choi Hee Seo) îi spune: „În realitate, ți-a plăcut. Au trecut deja 20 de ani de la liceu. Crezi că nu te cunosc?”

Când Yoon Jae Guk și Ha Young Eun se încrucișează din nou, el o apucă de încheietura mâinii și o întreabă: „De ce te-ai prefăcut că nu mă cunoști?” la care ea răspunde cu: „De ce trebuie să mă comport de parcă te cunosc?” Dar privirile lor unul către celălalt arată deja curiozitate și interes profund.

Teaserul se termină cu el spunând: „Ai fost cool în Busan și ești cool și aici”.

Textul care clipește pe ecran de-a lungul videoclipului spune: „Povestea noastră de azi despre relațiile, munca și dragostea noastră”. Această frază care descrie drama ridică anticiparea pentru o poveste de dragoste realistă.

„Now We Are Breaking Up” va avea premiera în 12 noiembrie.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s