Internauții și fanii lui Sorn discută despre noul ei videoclip de pe TikTok

Recent, membra CLC Sorn a cauzat o discuție aprinsă între fanii ei și unii internauți cu noul ei videoclip de pe TikTok.

În videoclip, sub descrierea “Ce le-aș da personajelor din Squid Game” urmeazp scurte videoclipuri cu personajele din Squid Game. De fiecare dată când un personaj apare, Sorn le oferă câte un produs pentru machiaj. Apoi când personajul Ali apare, Sorn îi oferă mai multe produse.

https://twitter.com/vivntwt/status/1456145165266010115?s=21

 

Controversa a început când un internaut a subliniat că printre produsele cosmetice oferite lui Ali a fost văzut un produs de albire a pielii. Unii internauți s-au supărat pe Sorn, spunând că ea dă dovadă de colorism oferindu-i lui Ali produse de albire a pielii pentru a își albi pielea.

Dar fanii lui Sorn i-au luat apărarea explicând că ea i-a oferit lui Ali mai multe produse cosmetice pentru că el este personajul ei preferat. Mulți fani i-au luat apărarea. Ei au comentat că Sorn nu era rasistă și au explicat că videoclipul este pur și simplu un trend viral pe TikTok în care tu le oferi mai multe produse sau mâncare personajelor pe care le iubești.

Ce părere aveți?

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s