K-Drama “Snowdrop” cu Jisoo și Jung Hae In anunță data premierei printr-un poster

BLACKPINK’s Jisoo And Jung Hae In’s “Snowdrop” Announces Premiere Date With New Teaser Poster

„Snowdrop” cu Jung Hae In și Jisoo de la BLACKPINK a dezvăluit data premierei și un nou poster!

Cu acțiunea plasată în 1987, în orașul Seul, viitoarea dramă JTBC spune povestea de dragoste emoționantă a studenților Su Ho și Young Ro. Jung Hae In joacă rolul studentului de elită Su Ho, care apare dintr-o dată într-o zi într-un cămin universitar pentru femei, însângerat, în timp ce Jisoo o interpretează pe Young Ro, o studentă de la universitatea pentru femei care îl ascunde și îi îngrijește rănile în timp ce se este urmărită.

Noul poster dezvăluit pe 9 noiembrie îi prezintă pe Su Ho și Young Ro stând împreună sub lumina caldă a soarelui. Su Ho privește în depărtare, în timp ce Young Ro îl privește cu ochi iubitori. Posterul surprinde începutul tineresc al relației lor. Dar, în același timp, modul în care Su Ho nu întâlnește privirea lui Young Ro indică o anumită tensiune, care este doar amplificată de textul care spune: „Nu trebuie să fii prins. Și dragostea și soarta.”

„Snowdrop” este scrisă de Yoo Hyun Mi și regizorul Jo Hyun Tak, care au lucrat anterior împreună la drama de succes „SKY Castle”. Alți membri ai distribuției includ Yoo In Na, Jang Seung Jo, Yoon Se Ah, Kim Hye Yoon și Jung Yoo Jin.

Drama a anunțat că va avea premiera pe 18 decembrie.

 

Sursa

2 gânduri despre „K-Drama “Snowdrop” cu Jisoo și Jung Hae In anunță data premierei printr-un poster

  1. Flori costache

    An așteptat foarte mult aceasta drama , sunt și bucuroasa și trista în același timp; vesela ca în sfârșit apare după multe și multe amânări, și trista pentru ca nu se da pe Netflix . În tara noastră nu avem Disney+, din pacate . Suntem foarte nemulțumiți de acest lucru, poate totuși ne veți face o bucurie și pe 18 decembrie va apare Snowdrop și pe Netflix, un cadou de sărbători! Mulțumim!🙂

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s