SM Entertainment oferă detalii cu privire la persoanele date în judecată pentru defăimarea lui Taeyeon și cere ajutorul fanilor

Taeyeon of Girls' Generation: leader of legendary K-pop girl group whose otherworldly voice has earned fans across the world | South China Morning Post

În data de 9 noiembrie, SM Entertainment a lansat o declarație oficială pentru a oferi detalii cu privire la situația proceselor deschise împotriva persoanelor care au defăimat-o pe Taeyeon.

Bună ziua, suntem SM Entertainment.

Continuăm să colectăm informații legate de activitățile ilegale desfășurate online, scopul nostru este să ne protejăm artista și din acest motiv trimitem plângeri reprezentanților noștri legali. Drept consecință, persoanele care au postat afirmații malițioase neîntemeiate despre Taeyeon au fost amendate către procurori și tribunal pentru violarea legii cu privire la defăimare și răspândirea informațiilor false.

Deși am luat aceste măsuri, acuzații nerușinate și calomnioase continuă să apară despre Taeyeon pe rețelele de socializare, YouTube, comunități online și portaluri de știri. Vă informăm din nou că aceste acțiuni cu caracter defăimător pot dăuna sănătății mintale a artistei noastre, așadar reprezintă un act criminal evident.

Pentru a răspunde acestor activități ilegale, în afara măsurilor pe care le-am luat deja, vom continua să monitorizăm situația și să depunem plângeri. Rugăm fanii să ne trimită dovezi la adresa noastră de email până în data de 17 noiembrie.

Suntem conștienți că fanii strâng și organizează informațiile, așa că ne vom uita peste toate mesajele și vom include dovezile trimise de voi alături de cele pe care le-am adunat deja pentru procese. În plus, vom continua să vă ținem la curent cu situația.

Documentele deja trimise au fost luate în calcul, așa că vă rugăm să le excludeți din următoarele mesaje pentru a evita duplicarea. Vom supraveghea situația pentru a ne proteja artiștii și vom răspunde prompt în instanță.

Vă mulțumim.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s