Instanța a decis că Park Yoochun trebuie să își suspende temporar activitățile din divertisment

Court Grants Injunction To Temporarily Prohibit Park Yoochun’s Entertainment Activities

Instanța a emis un ordin de restricție asupra lui Park Yoochun care îl împiedică temporar să desfășoare activități în domeniul divertismentului.

Pe 10 noiembrie, Tribunalul Districtual Central din Seul a emis un ordin pentru suspendarea activităților de difuzare și divertisment ale lui Park Yoochun. Instanța a declarat: „Până la pronunțarea unei hotărâri definitive pentru caz, Park Yoochun nu poate produce albume sau videoclipuri, nu poate apărea în reclame sau să facă publicitate, nu se poate implica în afaceri legate de imagine lui, nu poate face apariții publice sau desfășura activități de divertisment pentru o terță parte, alta decât Yesperar.”

Yesperar este o agenție căreia i-a fost delegată autoritatea exclusivă de management a lui Park Yoochun de către Re:Cielo cu permisiunea celebrității. Re:Cielo este o agenție înființată de managerul care a lucrat mult timp cu Park Yoochun, iar Park Yoochun a semnat cu Re:Cielo în ianuarie 2020. Re:Cielo susține că Park Yoochun și-a încălcat contractul exclusiv pentru că a semnat cu o agenție japoneză în timp de contractul lor era valabil, iar Park Yoochun declară că și-a reziliat contractul exclusiv cu agenția din motive cum ar fi presupuse cazuri civile și penale privind CEO-ul Re:Cielo.

În urmă cu trei luni, Park Yoochun a declarat printr-un agent de știri japonez că CEO-ul Re:Cielo a deturnat fonduri și că și-a reziliat contractul exclusiv cu Re:Cielo. Re:Cielo i-a respins afirmațiile, explicând că Park Yoochun a încălcat contractul lor exclusiv de management prin semnarea cu o agenție japoneză, iar Yesperar a depus o acțiune în instanță pentru suspendarea activităților lui Park Yoochun. Park Yoochun a lansat apoi o declarație pe site-ul său oficial de fani japonez și a declarat: „Cu câteva luni în urmă, am aflat un adevăr inimaginabil de șocant despre CEO-ul Re:Cielo și am încercat să ascult o explicație în acest sens, dar nu am avut succes. Nu l-am contactat și, în cele din urmă, am decis să pornesc acțiuni civile și penale împotriva CEO-ului.” Ca răspuns, CEO-ul Re:Cielo a spus pentru The Korea Economic Daily: „Nu pot accepta afirmația că a încercat să mă contacteze, dar nu a putut să mă contacteze. Dimpotrivă, eu am fost cel care îl rugam pe unul dintre cunoscuții lui, care este ca o familie pentru el, să aranjeze o întâlnire între noi.”

 

Sursa

Un gând despre „Instanța a decis că Park Yoochun trebuie să își suspende temporar activitățile din divertisment

  1. 🌻‏ flavia 🌻‏ (@flavia38365067)

    Toate necazurile lui Yoochun au pornit de la managerul tratadtor… a fost un ticalos pana la capat!!! Yoochun , in momentul cand a deschis procesul se astepta la tot felul de sicane si mizerii!! O sa se termine toate intr-un final. A fost acoperit de mizerii fiind complet nevinovat. Acum il baga in scandaluri si Yuhwan pentru ca are curaj si in loivuri spune multe adevaruri !! Succes baieti !!

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s