Leo din VIXX clarifică neînțelegerile provocate de poza cu Xiumin din EXO

VIXX’s Leo Clarifies Misunderstandings About Photo With EXO’s Xiumin

Leo din VIXX spune că el și Xiumin nu sunt iubiți.

Pe 6 noiembrie, Leo a împărtășit o fotografie cu el și Xiumin în care stau nas în nas, atingându-se, mâna lui Xiumin fiind în jurul gâtului lui Leo. Leo a scris la respectiva postare: „Acest copil!!!! Te iubesc.” Prietenia celor doi este cunoscută, dar fanii s-au întrebat dacă sunt mai mult decât prieteni. Ulterior, Leo a schimbat legenda în doar „Acest copil!!!!”

În timpul unei transmisiuni V LIVE din 10 noiembrie, Leo a vorbit pentru a clarifica orice neînțelegeri despre fotografie. 

Leo a spus: „Min Seok (Xiumin) este unul dintre cei mai apropiați trei prieteni ai mei.” El a explicat și ce se întâmpla în fotografia pe care a postat-o. „În fotografia aceea, eram amândoi într-o dispoziție foarte bună. [Xiumin] a avut o performanță. De asemenea, știe și parola casei mele. Dar nu am putut evolua în ziua aceea. Deci noi trei bărbați, am băut niște vin. Ne bucurăm de contactul fizic. Nu este nimic în genul ciudat. Dar fotografia a fost atât de drăguță.” El și-a exprimat prin gesturi că celor doi le place să se îmbrățișeze și să se bată pe spate.

În ceea ce privește motivul pentru care a schimbat legenda de pe postare, el a împărtășit: „Am șters „Te iubesc” pentru că era înfiorător” și a râs de speculațiile bruște pe care le-a stârnit. El a subliniat încă o dată: „Suntem prieteni adevărați”.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s