Originea numelui lui Jennie este din nou în atenția fanilor, datorită serialului „Jocul Calamarului”

Povestea din spatele numelui lui Jennie din BLACKPINK captează din nou atenția internauților, în lumina serialului „Squid Game”.

Anul trecut, grupul global de fete a apărut ca invitat special în emisiunea Knowing Bros” de pe programul de televiziune JTBC. În acea zi, membra BLACKPINK a spus că mulți oameni nu știu că Jennie este numele ei real și cred că acesta este un nume de scenă. Ea a explicat că prenumele ei este pur coreean și a explicat că numele ei are de fapt ceva de-a face cu actorul Lee Jung Jae, care a interpretat unul dintre personajele principale din „Jocul Calamarului”.

Jennie a menționat: „De fapt, mama mea este o mare fană a domnului Lee Jung Jae” și a adăugat: „El (Lee Jung Jae) a jucat rolul lui Jae Hee în drama „Sandglass”. Dacă mama ar fi născut un fiu, plănuia să-l numească „Jaehee”, dar a avut o fiică, pe mine. Așa că mi-a pus numele „Jennie”, care sună foarte similar cu Jaehee”.

Membra BLACKPINK l-a cunoscut în persoană pe Lee Jung Jae și i-a explicat și lui povestea din spatele numelui ei. Lee Jung Jae este, de asemenea, cunoscut ca fiind un fan al grupului BLACKPINK și a spus că a fost bucuros să audă că mama lui Jennie este fana lui.

Într-un interviu acordat companiei Netflix în septembrie, Lee Jung Jae a declarat că a devenit un fan al trupei BLACKPINK după ce a văzut avanpremiera filmului „BLACKPINK: Light Up the Sky”. El a spus: „Mi-am dat seama că BLACKPINK a fost creată și a devenit grupul de fete numărul 1 din lume, luptând în competiția acerbă din industrie. Abia atunci am realizat că oamenii pot munci atât de mult. Așa am devenit fan BLACKPINK”.

Atunci când Jennie a dezvăluit originea numelui ei, anul trecut, actorul Lee Jung Jae nu avea o influență atât de sporită în lumea largă. De aceea, internauții coreeeni readuc această anecdotă în centrul atenției, crezând că mulți fani ai serialului vor fi încântați să afle de legătura hazlie dintre membra BLACKPINK și Lee Jung Jae.

Sursa

2 gânduri despre „Originea numelui lui Jennie este din nou în atenția fanilor, datorită serialului „Jocul Calamarului”

  1. Pingback: Lee Jung Jae și Jennie din BLACKPINK zâmbesc radiant in selfie-ul făcut împreună | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s