Industria dă start concertelor din afara Coreei – mai mult de 10 trupe, inclusiv BTS, călătoresc în străinătate

Sala de concerte, care a fost închisă din cauza pandemiei de COVID-19, este acum deschisă. Industria muzicală se mișcă rapid cu pași pentru a reveni.

De fapt, industria artelor spectacolului s-a oprit în ultimii doi ani. Au existat ocazional spectacole online și la scară mică în Coreea, dar turneele în străinătate erau practic imposibile.

Lumea spectacolelor, care a stagnat din cauza măsurilor „anti Covid”, a început să revină. BTS, TWICE, NCT 127, MONSTA X, ATEEZ etc. și-au confirmat concertele de peste ocean.

BTS a început  concertele. În perioada 27-28 noiembrie și din 1 până în 2 decembrie, în Los Angeles, SUA, va avea loc concertul offline „BTS Permission to Dance on Stage-LA” .

Pe 3 decembrie, idolii vor participa și la un festival de muzică. Ei vor fi pe scena „2021 Jingle Ball Tour” din LA.

TWICE va începe, de asemenea, cel de-al patrulea turneu mondial „Three”. În perioada 24-26 decembrie, primul spectacol va avea loc pe Stadionul de gimnastică al Parcului Olimpic din Songpa-gu, Seul. Începând cu Seul, concertul va pleca apoi  în cinci orașe din Statele Unite, printre care Los Angeles pe 16 februarie, Oakland pe 18, Dallas pe 22, Atlanta pe 24 și New York pe 26.

Agenția a adăugat și un indiciu, „ȘI MAI MULT”. Acesta a sugerat posibilitatea extinderii în alte țări și regiuni.

NCT 127 va merge, de asemenea, în al doilea turneu mondial. În perioada 17-19 decembrie, „Neo City: Seoul-The Link” va avea loc la Gocheok Sky Dome din Seul.

Începând cu Seul, spectacolul va continua în marile orașe din întreaga lume. Este, de asemenea, prima reprezentație care va avea loc la Gocheok Sky Dome după aproximativ un an și 11 luni de  pauză cauzată de COVID.

ATEEZ va organiza turneul mondial „THE FELLOWSHIP: BEGINNING OF THE END” în 12 regiuni din întreaga lume. Începând din Seul în ianuarie 2022, turneul va acoperi cinci orașe, inclusiv Chicago, Atlanta, New York, Dallas și Los Angeles. Idolii vor concerta și în Europa în Amsterdam, Londra, Berlin, Varșovia și Madrid.

Stray Kids se pregătește și ei pentru scena globală. Ei plănuiesc un turneu în străinătate anul viitor. Se spune că pregătirea este într-un proces continuu.

La fel și cu trupa The Boyz. După ce au un program încărcat de sfârșit de an, este de așteptat să înceapă pregătirea pentru turneul mondial din 2022.

MONSTA X se va alătura turneului „Jingle Ball” luna viitoare în orașele Philadelphia (13 decembrie), Washington D.C (14 decembrie), Atlanta (16 decembrie) și Miami (19 decembrie).

Totodată, a fost confirmat și faptul că membrii MONSTA X vor organiza turneul nord-american care a fost amânat din cauza pandemiei. Începând cu New York, pe 29 ianuarie 2022, programul concertelor a fost completat până pe 27 februarie, incluzând Toronto, Chicago, Detroit, Atlanta, Boston și Los Angeles. În total turneul cuprinde 14 orașe din America de Nord.

Verivery va organiza un turneu de trei săptămâni în SUA în perioada 5-20 decembrie. Acesta este primul lor turneu în SUA de la debutul lor în 2019. Începând cu Los Angeles, membrii grupului vor concerta în nouă orașe mari din Statele Unite, inclusiv Tempe, Dallas, Houston, St. Louis, Fort Wayne, Cleveland, Harrisburg și New York.

De asemenea, se așteaptă să începă să concerteze și noii veniți. Un oficial de la T1419 a declarat pentru Dispatch pe 16 noiembrie: „În prezent, ne pregătim pentru debutul nostru japonez. De asemenea, plănuim un concert în America de Sud”.

Ce  alte trupe știți sau vă doriți să concerteze și unde?

Sursa

Un gând despre „Industria dă start concertelor din afara Coreei – mai mult de 10 trupe, inclusiv BTS, călătoresc în străinătate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s