O scenă a dramei lui Song Hye Kyo, inspirată din controversa legată de comportamentul lui Irene din Red Velvet?

O scenă dintre personajele lui Song Hye Kyo și Yura este suspectată de internauți că aruncă intenționat o „umbră” care o vizează pe Irene din Red Velvet.

În al 2-lea episod din K-drama „Now, We Are Breaking Up”, pe lângă progresul din relația  cuplului central al poveștii, a atras atenția și prima apariție a lui Yura. Nu numai că internauții au fost impresionați de imaginile elegante ale lui Yura, dar mulți spectatori au lăsat și comentarii spunând că personajul lui Yura se bazează pe controversa atitudinii unui idol feminin popular, Irene din Red Velvet.

Mai exact, în această scenă, Yura o interpretează pe Hye Rin –  influencer de pe rețelele sociale, care este invitată de compania de modă a lui Ha Young Eun (Song Hye Kyo) să participe la un eveniment mare. Deși este tânără și nu are prea multă experiență în modă, Hye Rin își conferă dreptul să le ordoneze tuturor celor din jur pentru că este faimoasă. Ea îi ceartă pe colegii lui Young Eun, privește cu dispreț designul companiei, ba chiar aruncă grosolan ținuta care i se oferă pe jos. Când Young Eun vede asta, ea nu tace, ci își susține echipa. Ulterior, Hye Rin este înlocuită de o figură mai influentă în industria modei, ceea ce o înfurie extrem de mult.

Mulți oameni au spus că acest detaliu reamintește de scandalul lui Irene din trecut, când un editor de la o revistă celebră a acuzat-o pe Irene că l-a înjurat și a abuzat verbal timp de 20 de minute consecutive. După ce acuzația a fost postată, o mulțime de oameni care lucrează în industria modei au lăsat comentarii pentru a-l consola și susține acest editor, ca o modalitate indirectă de a confirma afirmația despre atitudinea proastă a lui Irene.

Ce părere aveți?

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s