Song Hye Kyo și Jang Ki Yong spun cum a fost să lucreze împreună pentru “Now We Are Breaking Up” + pictorial

Song Hye Kyo And Jang Ki Yong Open Up About What It Was Like Working Together For “Now We Are Breaking Up”

Serialul “Now We Are Breaking Up” a avut premiera săptămâna trecută și se bucură de un succes uriaș deja!

Într-un interviu și un pictorial recent pentru revista Dazed Korea, Song Hye Kyo și Jang Ki Yong au vorbit despre experiența lor în filmările dramei „Now We Are Breaking Up”.

„Now We Are Breaking Up” este o dramă romantică realistă despre dragoste și despărțiri, plasată în lumea industriei modei. Song Hye Kyo joacă rolul lui Ha Young Eun, un designer de modă profesionist care este o femeie realistă, în timp ce Jang Ki Yong va juca rolul lui Yoon Jae Guk, un fotograf independent inteligent care readuce dragostea în viața ei. 

Descriindu-și personajul din dramă, Song Hye Kyo a remarcat: „Young Eun este cineva care și-a dorit să trăiască liber, fără a fi influențată de sentimentele ei personale, păstrându-și în același timp profesia. Cu toate acestea, dragostea ajunge să o găsească din nou. Chiar și în acest sens, ea ia decizii înțelepte și are gânduri sănătoase, până la punctul în care eu însumi am învățat de la [personaj] în timp ce jucam.” 

Jang Ki Yong a comentat: „Jae Guk este plin de pasiune și încredere, nu numai în viața sa, ci și în munca sa. Are capul limpede chiar și când vine vorba de dragoste și este adesea matur. El este complet diferit de celelalte personaje pe care le-am jucat până acum, așa că m-am îngrijorat mult [cum să-l portretizez]”.

Când a fost întrebat despre cum a fost să lucrezi împreună, Jang Ki Yong a dezvăluit că devenind coleg de filmări cu Song Hye Kyo a simțit că ai atinge un obiectiv îndepărtat: „A lucra cu Song Hye Kyo a fost—cum ar trebui să o spun? Ca un obiectiv care părea foarte departe. Ceva ce-mi imaginasem doar în mintea mea a ajuns să devină realitate mai devreme decât mă așteptam, așa că, pornind de la prima noastră întâlnire pentru dramă, am fost cu adevărat uimit. Nu mă puteam gândi decât la: „Trebuie să fac o treabă bună”. Când Hye Kyo și cu mine am stat împreună, am vrut să arătăm complet ca Ha Young Eun și Yoon Jae Guk, nu ca și colegi senior și junior.”

Cât despre Jang Ki Yong, Song Hye Kyo și-a lăudat atitudinea deschisă și relaxată pe platoul de filmare. „Poate se datorează faptului că este un tip atât de pur, luminios, vesel și curat, dar a fost grozav să-mi urmeze exemplul până la sfârșitul filmărilor, deși au fost multe dificultăți”, a spus actrița. „Pentru că era un copil matur care nu-și făcea griji pentru mândria lui când era vorba de a căuta ajutor sau de a pune întrebări despre lucruri pe care nu le știa, mi-a fost ușor să-l ajut.”

Ea a adăugat cu drag: „Cred că Ki Yong este cineva care primește multă dragoste oriunde ar merge”.

Jang Ki Yong a mai spus că atât regizorul Lee Gil Bok, cât și Song Hye Kyo i-au oferit multe îndrumări în timpul filmărilor: „M-am simțit puțin diferit de celelalte proiecte pe care le-am făcut până acum”, a explicat el. „În mod normal, am nevoie de ceva timp pentru a mă obișnui cu platoul de filmare, dar de data aceasta, nu am fost atât de nervos ca de obicei. Confortul cald al regizorului Lee Gil Bok a fost o sursă uriașă de forță pentru mine. El a spus că faptul că un actor nu este capabil să se concentreze atunci când condițiile dificile de pe platoul de filmare îngreunează concentrarea, nu este responsabilitatea nimănui, decât a regizorului, să preia conducerea pe platou și să regizeze adecvat.”

Jang Ki Yong a continuat: „În timpul filmărilor m-am bazat mult pe regizor, care a subliniat clar ce am făcut bine și ce nu, precum și pe Hye Kyo. Datorită dragostei acestor doi oameni, am reușit să depășesc cu succes orice dificultăți.”

Întrebată despre propria ei experiență în timpul filmărilor, Song Hye Kyo a dezvăluit cu modestie: „Ca întotdeauna, actoria a fost grea și de data aceasta. Când eram tânără, obișnuiam să mă gândesc: „Pe măsură ce avansez în vârstă, actoria va deveni probabil din ce în ce mai ușoară.” Dar am trecut cu vederea un fapt: că rolurile pe care le interpretez vor îmbătrâni împreună cu mine.”

„Când ești tânăr, există roluri care pot fi jucate doar de cineva de acea vârstă”, a continuat ea, „și pe măsură ce timpul trece, personajele pe care trebuie să le înfățișez devin și mai profunde și mai marcate [complexe]”.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s