JYP dezvăluie identitatea a doi noi membri din trupa Xdinary Heroes

Xdinary Heroes is Coming - YouTube

După  Jooyeon, a venit rândul lui O.de  și Gaon să fie prezentați fanilor!

JYP Entertainment a dezvăluit  doi noi membri al noului grup de băieți începători al agenției, Xdinary Heroes.

În al doilea film prolog care urmează „Originile” fiecăruia dintre membrii Xdinary Heroes, O.de se prezintă pentru prima dată în timp ce stă pe un teren de baschet din cartier, seara târziu. Apoi el este alungat din curtea goală de un grup de copii mai mari. Mai mult, în timp ce se ridică să plece, ei chiar îi cer să le filmeze jocul.

Spre sfârșitul filmului, O.de găsește confort în muzică, muzică pe care doar el o aude. Filmul se încheie când O.de găsește un poster misterios pe care scrie „Platform (♭form)”.

În al treilea teaser, Gaon întoarce capul când se aude vocea unei cliente care îl cheamă. El se duce repede la treabă, spargând gheața din mașina de gheață, aranjând și servind o felie de tort și curățând mesele după ce clienții pleacă. După ce Gaon toarnă băuturile rămase într-o ceașcă, scena se mută în bucătărie, unde Gaon este vizibil epuizat. Își pune căștile și începe să imite cântatul la chitară cu o mătură. Apoi Gaon descoperă și el posterul „Platform (♭form)”. și intră în propria sa sferă a muzicii.

Evadarea lui momentană din realitate este întreruptă când aude ușile deschizându-se. Se întoarce la curățenie când dintr-o dată, ceva îi atrage privirea și ridică curios un pamflet pe care scrie „Unde sunetul tău se transformă în muzică”.

 

Sursa; allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s